GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul lunii IUNIE 2018Ești un senzitiv, se știe, iar luna aceasta simțurile tale sunt și mai ascuțite, pentru că Neptun, bine amplasat în zodia ta, chiar la el acasă de altfel, primește de la Venus și de la Jupiter, aflați și ei în zodii de apă, numai influențe pozitive. Se poate spune că toate emoțiile tale de acum sunt juste, toate presimțirile tale de acum se adeveresc, toate dorințele tale sunt ascultate acolo sus, deci deschide-ți și mai mult inima și ridică-ți și mai tare antenele pentru a capta ce vine către tine: idei, soluții, alinare, liniștire, o stare de bine de care aveai nevoie, dar care, din când în când – ca să fie tabloul complet – mai sunt date peste cap de propriile tale rezerve.

Dacă ceva nu se întâmplă, e numai pentru că tu, cu temerile tale, ai închis drumul către acel succes, ca atare ce te costă să spui da la orice, să deschizi brațele larg și să strigi către ceruri: da, cer, vreau, primesc!

E foarte bun acest trigon de apă, cu atât mai mult că sunt implicați ambii tăi guvernatori zodiacali care își dau mâna de minune, iar rezultatul alianței lor se poate resimți mai ales asupra iubirii. Acolo poți avea parte de câteva rezolvări mult așteptate, chiar dacă e vorba de iubiri fără speranță, de situații de la care practic nu mai așteptai nimic, cine știe, cineva acolo sus te iubește și ridică dintr-o dată toate piedicile care nu permiteau miracolului să se înfăptuiască. Deci e bine să crezi, chiar dacă toată lumea spune că e imposibil sau chiar tu ai început să spui asta din ce în ce mai des. E chiar un moment bun ca lucruri începute demult sau vise de altădată abia acum, după ani și ani, să se materializeze, semn că nu trebuie să renunți niciodată la speranță, la vis, la încrederea în scopurile tale, pentru că, mai devreme sai mai târziu, vor fi ale tale!

Tu singur le poți înfăptui, deci ia aruncă o privire înapoi la cine știe ce alte vise pe care le-ai abandonat cândva și scoate-le la lumină. Mai dă-le o șansă, resuscitează-le, alimentează-le dim nou cu încredere și vei avea surprize!

Poate se aplică și în planurile profesionale, deci nu spune niciodată prea târziu sau nu se poate, ci continuă că crezi cu tărie în viitor, oricât ar mai dura ca acele planuri să se concretizeze. De când Uranus s-a mutat în Taur – adică de luna trecută – deja întrevezi soluții mai practice, deja încep să apară ajutoarele, sfaturile practice, apar instrucțiunile clare cum să ajungi acolo unde ți-ai propus, deci ai depășit și faza scenariilor, și a teoriei, și a planificării în minte.

De acum poți trece la fapte, cu instrumentele adecvate. Informația apare și ea din toate părțile, deci nu trebuie decât să aștepți momentul când toate acestea converg minunat spre același punct: succesul tău.