GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lunii IUNIE 2018
Ai senzații cu totul aparte, marele trigon de apă dintre Venus în Rac, Jupiter în Scorpion și Neptun în Peștin naște trăiri ieșite din comun, emoții puternice, presentimente intense, de parcă tu ai ști deja dinainte adevărul, direcția, calea, încotro merg lucrurile, la ce te poți aștepta.

Fii atent și la visele nopții, pentru că și de acolo s-ar putea să vină mesaje cu semnificații deosebite pentru viața ta. Simți, dar simți la cote colosale, cum poate nu ai mai simțit demult, deci ține cont de aceste trăiri fantastice, fie bune, fie mai puțin bune.

Dacă e vorba de trăiri, atunci poate fi vorba și de iubire, de parcă ți s-ar aprinde călcâiele pentru cineva, dar momentan ții doar pentru tine senzațiile. Ori nu e tocmai o relație simplă și preferi s-o lași în stand by până se mai clarificîă, ori e o relație ceva mai secretă, cu o oarecare undă de mister, pe care nu ai curaj, deocamdată, să o recunoști, să o scoți la lumină, să o manifești cu toată pasiunea.

Retrogradarea lui Marte din zona căsniciei te pune în fața unei recapitulări generale înaintea unui examen de viață pe care și tu și partenerul sunteți gata să îl dați, dar poate uneori e nevoie să mai faci un pas înapoi, să iei o pauză, să nu mai vâslești nebun într-o direcție din viitor, ci să ieși un pas în afara cercului, în afara evenimentelor, pentru a le înțelege mai bine.

Nu viitorul te preocupă acum, ci mai degrabă de unde vii, ce s-a petrecut până aici, ce se poate redresa sau repara din cele deja întâmplate în cuplu. Încă o șansă poate, sau o revizuire a tuturor etapelor parcurse anterior.

Încă de luna trecută, Uranus s-a mutat cu cățel și cu purcel în Taur, și de acum, timp de vreo 7 ani, va atrage atenția asupra nevoii tale de schimbare, renovare, upgradare, creștere, clarificare a poziției tale profesionale. Probabil ai învățat enorm în ultimii ani, ai făcut alegeri curajoase privind viitorul profesional, iar de acum e vremea să pui mâna pe unelte și să clădești ceea ce, anterior, ai pregătit doar la nivel teoretic. Treci, deci, la fapte, momentul e perfect pentru un nou început în carieră! Ai și unele temeri sau emoții – e acea stare emoțională extremă despre care ai citit deja – și dacă faci primii pași ai schimbării cu frică, e numai din cauza acestui psihic foarte activat.

De acolo, din adâncul sufletului tău, vin și temerile, dar poate și inspirația, și dorința de a schimba macazul în carieră, iar trigonul unic dintre Saturn și Uranus, de luna aceasta, te împinge de la spate să te apuci de treabă, pentru că ai și motivația, și isntrumentele concvrete de a ajunge la roadele visate. Pune deci mâna pe mistrie și începe să clădești edificiul vieții tale!