GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lunii IUNIE 2018Clar că te simți bine în pielea ta, pentru că e vremea voastră, a Gemenilor, când și Soarele, ba și mai mult, și guvernatorul Gemenilor, Mercur, trec prin zodia ta și te cadorisește cu tot ce ai nevoie!

Mai e și un Marte în Vărsător toată luna care îți dă energie pozitivă, optimism, entuziasm, și, cu asemenea configurație la orizont, ar trebui să-ți stabilești obiective mari, planuri de viitor, pentru că ai toate resursele pentru a reuși în tot ce-ți propui.

Retrogradarea lui Marte de la sfârșitul lunii s-ar putea să-ți aducă aminte de vise pe care le-ai abandonat cândva, de planuri care nu au mers odinioară, de decizii de altădată, de persoane cunoscute în trecut, iar aceste lucruri ar putea juca acum un rol nou, dintr-o altă perspectivă.

Ar putea fi un moment bun să pleci la drum, în cocnediu de exemplu, sau să faci o călătorie peste hotare. Dar nu te avânta doar spre lucrurile frumoase și lejere ale vieții, pentru că acum ar fi și moment excelent pentru muncă. Minunatul trigon de apă pe care Venus, Jupiter și Neptun îl formează la începutul lunii ți-ar putea oferi cele mai norocoase și creative auspicii ca lucrurile să meargă mult mai bine la serviciu. Cel puțin să te duci la treaba cu plăcere!

Poți trece prin momente excelente la locul de muncă sau apar tot felul de vești promițătoare, direct legate de imaginea ta profesională, de reputația ta, de succesul tău în carieră. Ești într-o poziție favorabilă, într-o lumină mult mai bună, deci reflectoarele sunt îndreptate către tine. Tu trebuie doar să arăți ce știi și ce poți!

Și iubirea are de câștigat de pe urma acestui trigon de apă, la început de lună – mai puțin la final de lună, când atmosfera se mai tensionează un pic – deci, dacă cel drag așteaptă mai mult de la tine, fă-o cu generozitate, fii darnic, arată ce ai în suflet, pentru că ar putea fi o lună bună pentru ca tu și jumătatea ta să trăiți evenimente calde, tandre, senzuale, pline de emoție. Poate e vorba de angajamente serioase, declarații de dragoste finalmente făcute, după luni de așteptare, mărturisiri, dar poate și de un copil la orizont, sau de mutarea într-o casă nouă, sau de tot felul de daruri costisitoare prin care amândoi vă arătați iubirea.

Încearcă să vă oferiți unul altuia câteva minute în plus de intimitate, visând împreună la un viitor frumos.