NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lunii IUNIE 2018Deși nu se petrece nici luna aceasta nimic în zodia ta, ești totuși dintre fericiții zodiacului, pentru că din celelalte două zodii de pământ – Taur și Capricorn – mai multe planete își îndreaptă energiile productive pentru ca tu să duci la îndeplinire tot ce-ți propui.

Se nasc vise și dorințe noi în mintea ta, asupra cărora canalizezi toată energia de care ești capabil, ești dornic de mai mult, mai bine, mai stabil în viața ta, și cât timp ceea ce vrei să obții te motivează atât de tare, reușita nu e departe!

Prezența lui Marte în zona locului de muncă, plus începutul în forță al lunii cu două planete dinamice în zona carierei, fac ca acest plan al vieții să fie în centrul atenției în prima parte a lunii. După ce Marte va începe să retrogradeze, la jumătatea lunii, interesul tău pentru muncă mai pălește un pic, de parcă te-ai cam dezumflat, ți-ai pierdut entuziasmul și optimismul cu care ai pornit. De fapt, retrogradarea aceasta poate avea și un avantaj: te obligă să faci un pas înapoi, de parcă ai uitat ceva nerezolvat, ai trecut peste niște aspecte care își arată acum importanța sau poate chiar să regândești de la capăt toată strategia, în caz că ai pornit totul într-un moment de entuziasm exagerat.

Chiar și hopurile au rolul lor, pentru că te determină să înveți din mers, din fiecare nouă lecție de viață, iar aceste puncte fragile exact asta te ajută să faci: să nu treci peste o piedică fără o lecție asumată și fără ă nouă experiență acumulată.

Iubirea merge când mai bine, când mai puțin bine. Ai de rezolvat nișt probleme mai vechi, pe care le-ai tot dus după tine în cuplu iar acum ele cer prioritate deplină. Oprește-te din mers și privește peste umăr, să vezi ce a rămas neterminat, neechilibrat, nereparat, pentru că, dacă le treci cu vederea și acum, vei continua un drum cu foarte multe lacune sau puncte sensibile, care, odată și-odată, tot vor iesi la lumină. Poate persoana iubită te trage un pic de mânecă sau există ceva în trecutul tău sentimental care te cheamă de urgență înapoi, pentru că a rămas în coadă de pește.

Ocupă-te de acea restanță ca să te poți concentra asupra viitorului. Dacă totul se repară, ai starea necesară pentru o relație mult mai profundă cu partenerul tău, iar deciziile pe care le luați acum, deși au un oarecare iz ultimativ, nu fac altceva decât să vă trimită pe un nivel mai bun.

Horoscop 2022 cu ACVARIA