GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul lunii IUNIE 2018Saturn, patronul tău zodiacal, începe de luna aceasta o alianță unicat cu Uranus, proaspăt mutat în Taur, și din această combinație de pământ nu pot ieși decât rezultate palpabile, demne de toată lauda. Ele se pot simți în orice plan al vieții tale, dar mai ales în plan sentimental unde orice inițiativă cu care vii în fața persoanei iubite, va fi acceptată și preluată cu succes. Inițiativă înseamnă să dai un telefon celui care te atrage pentru că va avea efectul scontat. Tot inițiativă e să inviți pe cel drag la restaurant sau într-o vacanță, să-i faci un cadou scump, să-i arăți, printr-un gest material, ce simți pentru el. Vor conta mult lucrurile materiale sau faptele, nu vorbele, deci, dacă vrei să-ți exprimi sentimentele, caută o cale cât se poate de tangibilă, care să încânte simțurile celui drag.

Șansele unei noi iubiri sunt mari, deși, în cazul tău, în afară de o atracție fizică foarte puternică, s-ar putea să mai primeze ceva: încrederea pe care ți-o inspiră și poate și contul din bancă, deși nu s-ar spune că e musai o relație din interes. Dar nu ai putea iubi un om fără un sfanț în buzunar, nu-i așa?

În căsnicie se simte ceva interesant, de parcă ceva, demult decis, demult început, abia acum își arată adevăratele efecte, semn că a meritat să aștepți atâta. Poate erați departe unul de altul și dorul vă chinuia… Acum s-ar putea să vă vedeți din nou. Poate existau unele lucruri ascunse sau nespuse între voi și nu aveați curajul să le scoateți la lumină, iar acum apare și curajul s-o faceți, ceea ce poate clarifica atmosfera și poate restabili liniștea în cuplu. Ia-ți inima în dinșți și spune ce te apasă, ca să nu duci după tine o povară emoțională pe care cel drag oricum o vede și nu și-o poate explica. E o greșeală, e o amintire, e o nemulțumire, e o frustrare? Mai bine o declari sus și tare, ca să înțelegi și punctul de vedere al partenerului.

Deși ar fi mai degrabă un moment bun să-ți iei concediu, ai ceva de lucru, mai ales că au rămas unele restanțe mai vechi în așteptare care își cer dreptul de a fi aduse la zi. Aruncă deci o privire pe lista ta de sarcini nerezolvate sau neterminate, pentru că retrogradarea lui Marte te ajută să găsești acum resursele potrivite și instrumentele adecate pentru a te opcupa concret de ele.