GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lunii IUNIE 2018 

Ai scăpat și de Uranus, luna trecută, din zodia ta, deci se face liniște în ograda proprie, fără ca vreo planetă să-ți mai tulbure apele. Deși e cam gol prin celelalte zodii de foc, pentru a putea vorbi de evenimente interesante, există totuși câteva puncte cheie pe parcursul lunii care merită atenție.

De exemplu, luna aceasta, guvernatorul tău Marte va intra în mers retrograd prin zodia Vărsătorului. Ultima sa retrogradare a fost acum 2 ani, deci te-ai putea gândi ce hopuri ai întâmpinat atunci, pentru că ceva similar se poate repeta acum, doar că în cu totul alte direcții. Începând cu 16 iunie, timp de două luni de acum pncolo, voi Berbecii ați putea fi un pic defavorizați, debusolați, fără țintă, de vreme ce patronul vostru zodiacal dă înapoi. Dar poate nu întâmplător!

Retrogradarea lui Marte, atât de rară deci, are loc în Vărsător, semn că e vremea să reiei unele planuri pe care ți le-ai făcut cândva, să revizuiești condițiile de atunci, să-ți aduci aminte cum au evoluat primii pași, ce n-a mers, unde ai greșit, și poate chiar să le iei de la capăt. Posibil ca un proiect de odinioară sau care s-a împotomolit să aibă nevoie de această retrogradare pentru a descoperi dacă ai scăpat ceva din vedere, dacă nu cumva te-ai aventurat într-un sens fără să calculezi toate riscurile, poate chiar să regândești strategia de acum înainte. Dar înainte de a reporni mașinăria cu o misiune nouă, probabil ai nevoie de această recapitulare, revizuire, recalculare a resurselor, pentru că acum vezi lucrurile diferit decât acum câteva luni sau câțiva ani chiar. Practic e nevoie de un ocol înapoi în trecut ca să poți (re)scrie viitorul!

Deciziile luate acum țin de tot ce ai făcut până acum pentru a putea vedea, mai apoi, încotro ești pregătit să canalizezi energia, entuziasmul, pasiunea, resursele. Consideră că e o pauză de gândire, chiar dacă pauza poate dura și vreo 2 luni de acum înainte.

Venus intră în Leu pe 14 iunie, ceea ce corespunde, pentru tine, zonei iubirii, deci începe o perioadă în care te-ai putea dedica mai mult vieții în doi, cuceririlor, evenimentelor cu tentă sentimentală, pasională, senzuală. Oferă-i celui drag mai mult și răsfață-te și tu în senzațiile plăcute.

Poate fi vremea unui concediu excelent în doi sau poate e vremea unei aventuri sentimentale… de vacanță.

Există și un eveniment unicat luna aceasta: Marte și Venus, cei care se ocupă de relația de cuplu, ajung în puncte diametral opuse, ceea ce nu s-a mai întâmplat demult, și se suprapun și axei Dragonului, ceea ce face ca, în cuplu, să se întâmple ceva semnificativ, decisiv, marcant poate pentru viitorul relației voastre. Poate a venit premea unor decizii capitale pentru tine și partenerul tău, dar deciziile pot fi de orice natură, cu un oarecare iz de schimbare majoră.

E un Jupiter acolo la mijloc care vrea să negocieze conflictul între femeie și bărbat, dar numai de voi depinde în ce direcție duce schimbarea. Ori… ori…