GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul lunii IUNIE 2018Dacă starea ta emoțională este la înălțime – și sunt mari șanse să fie așa – ai numai motive de satisfacție pe parcursul lunii. Te implici trup și suflet în orice nouă provocare, te concentrezi cu mult entuziasm asupra planurilor și proiectelor viitoare, înveți din mers informații noi care îți vor fi foarte utile cândva.

Poate chiar te bate gandul să incepi studiul unui domeniu nou sau să te întorci la o școală pe care, din diverse motive, ai întrerupt-o cândva. Aruncă deci și o privire peste umăr să vezi ce poate fi relansat acum.

Profesional, e posibil să fie nevoie să faci un mic ocol spre alte vremuri, poate pentru că o informație, acumulată demult și pe care poate ai uitat-o este necesară acum, deci nu strică o recapitulare serioasă a experiențelor tale anterioare. Sau poate ai ocazia să umbli un pic la palmaresul tău, succesele de odinioară având și acum un ecou important pentru reputația ta profesională. Vorbește cu încredere despre tine, despre istoricul tău profesional, lasă emoția deoparte, pentru că ai cu ce te lăuda. Dacă e vorba și de un stimulent financiar, cu atât mai mare va fi preocuparea ta pentru ceea ce se petrece în carieră, pentru că sunt șanse să găsești un job mai bine plătit sau să culegi roadele materiale ale eforturilor tale de până acum. Ai muncit mult, ai clădit etaj cu etaj nivelul tău de acum, dar acum e vremea să scoți la lumină urmările muncii tale.

Trecutul are multe de oferit, deci gândește-te la luna aceasta ca la acel moment când ridici dobânda la un cont bancar în care ai investit o perioadă mai lungă de timp. Banii par să stea pe un teren bunicel, care te îndeamnă să te gândești la investiții, la cumpărături sau măcar la acoperirea unor datorii mai vechi.

Iubirea e o continuă școală a vieții, și același lucru se întâmplă și acum. Deși prima jumăatate a lunii e bună pentru a te face să visezi frumos în plan sentimental, este un Saturn acolo în Capricorn care te mai trage de mânecă și-ți spune să nu te aprinzi, să nu te grăbești, ci să construiești relația ta actuală calm, cu cap, cu răbdare. Probabil ai ocazia să-ți aduci aminte de foste iubiri ratate, de vechi eșecuri sentimentale, și să demonstrezi acum, încă o dată, că ai învățat din ele și nu vei mai face aceleași greșeli. Uranus a ieșit din zona căsătoriei, deci, ce era de schimbat a tot schimbat în ultimii 7 ani, de acum poate te bucuri de mai multă liniște și armonie în cuplu, așa cum îți place ție de altfel. Și tu te-ai schimbat, și partenerul s-a schimbat, și viziunea ta asupra vieții în doi e alta, ca atare de acum poți trece la nvielul următor cu alt tonus și cu alte planuri.

Retrogradarea lui Marte pentru două luni de acum înainte te face să treci în revistă lecțiile pe care Uranus ți le-a predat în ultimii 7 ani, deci e vremea să și aplici tot ce ai învățat, să nu rămână doar la nivel de experiență teoretică, ci baza pentru un edificiul solid în plan sentimental. De acum treci la fapte, alături de cel pe care îl iubești, arătându-vă unul altuia cât de serios priviți relația.