NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul lunii IANUARIE 2019
DRAGOSTE

Dacă vine vorba de iubire, hop și tu! E o lună în care ai mari șanse să simți emoții noi, să-ți umpli sufletul de sentimente, să-ți declari amorul sus și tare, deci bucură-te de iubire cum nu ai mai făcut-o demult. Te vei lăsa răsfățat de gesturile de afecțiune care vin de la cel care ți-a furat inima. Poți avea garanția că cineva te iubește cu adevărat, și te îmbeți în senzațiile plăcute ale iubirii. Poți trăi momente de o sensibilitate aparte, romantice, calde, tandre, dulci…  deci poate fi o lună bună în privința iubirii. Parcă nu te mai gândești la altceva decât la ceea ce simți, de aceea dai și primești! O declarație de dragoste plutește în aer.


BANI

Banii iau direcții noi, neprevăzute, ca atare, dacă ai un ban pus deoparte, s-ar putea să fii nevoit să umbli la pușculiță. Banii se duc pe tot felul de acțiuni ce implică deplasări: ori pentru pregătirea unei călătorii, ori banii vin de departe, dacă ai de unde-i primi. Și mașina poate fi o direcție care consumă banii, deci n-ar fi rău să te ocupi de ea. Simți că banii se cam duc fără să te bucuri de ei, parcă i-ai risipi, parcă s-ar duce pe apa sâmbetei, deci ar fi bine să fii mai atent pe ce-i dai, ca nu cumva să rămâi fără ei fără să-ți dai seama.


SERVICIU

La serviciu, ai norocul de a te ocupa de activități de scurtă durată și destul de simple. Da, poate sunt multe, dar scapi repede de ele. Poate că lista e plină de sarcini aparent minore – multe și mărunte – dar pentru că nu necesită un consum foarte mare de timp și energie, îți mai rămân resurse și pentru alte activități, mai plăcute poate. Apar niște proiecte noi la orizont, chiar dacă nu sunt capitale, și le duci ușor la îndeplinire.