GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lunii IANUARIE 2019
DRAGOSTE

Iubirea cere implicare, responsabilitate, curaj, voință, inițiativă, ca atare, dacă vrei să ai o lună bună în plan sentimental, trebuie să iei taurul de coarne și să faci ceva! Să aduci un aer proaspăt în relație, să schimbi ceva din banalul lunilor trecute, să dai un telefon, să oferi un cadou, să-ți prezinți intențiile, să faci orice gest care ar schimba un pic registrul. Dacă simțeai că relația a alunecat într-o zonă monotonă, inițiativa ta ar schimba atmosfera și ar da un ritm mai alert sentimentelor și relației. Noul intră în inima ta, fie printr-o acțiune nouă care animă spiritele, ori prin șansa unei noi iubiri, pentru că da, poate fi și luna unui nou început în iubire.


BANI

Banii s-au cam terminat la finalul anului trecut și acum te resimți încă. Ai vrea să cumperi ba una, ba alta, dar îți dai peste mână, fiindcă n-ai cu ce. Ba chiar și o sumă de bani pe care te bazai, cu care erai obișnuit, se termină, deci fii pregătit pentru o lună mai dificilă financiar în care adeseori vei da piept cu piedici în primirea banilor, cu refuzuri, cu mici eșecuri, pe care ai tendința să le agravezi și mai tare cu o stare emoțională negativă. Dacă așteptai să vină de undeva un miracol, aștepți degeaba, că s-ar putea ca și promisiunile vechi să pice. Ești dezamăgit de situația materială, blocat ca într-o menghină, și, deși pe celelalte planuri, lucrurile merg binișor, dacă portofelul e gol și prin cont bate vântul, nu prea ai de ce să te bucuri.


SERVICIU

La serviciu, însă, ai putea contrabalansa foarte bine situația, deci nu te crampona de nivelul banilor din buzunar, pentru că lucrurile bune care vin spre tine acum, în carieră – vești bune, laude, propuneri – vor echilibra și situația financiară, cândva. Ți se dau tot felul de sarcini, dar care sunt pe placul tău, nici vorbă să le consideri o corvoadă sau un motiv de stres, ci faci tot ce-ți stă în putință cu bucurie. La urma urmei, e o plăcere să ai un job, să ai unde te duce dimineața… ca atare tratează-ți serviciul cu gânduri bune și emoții plăcute. Cu cât îți duci treaba la capăt cu mai multă pasiune, cu atât satisfacția muncii împlinite crește, ca atare du-te la serviciu zâmbind!