NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * Horoscopul lunii IANUARIE 2019

INAPOI LA HOROSCOP IANUARIE 2019DRAGOSTE

Te cam îndoiești în iubire, sunt zile când ți se pare că totul merge bine și te bucuri de ceea ce simți, ca mai apoi, să aluneci rapid în extrema cealaltă și să pui totul sub semnul întrebării. Se resimte această oscilație sus-jos, cald-rece, pe tot parcursul lunii, dar oare nu tu ești sursa acestor mari fluctuații? Poate tu ești cel cu toane și nu reușește să se mențină pe un teren stabil, deci tu trebuie să faci eforturi să fii constant, clar, ferm în sentimente, în emoții. Suspiciunea își cam bagă coada în inima ta, vezi peste tot defecte, greșeli sau pericole, dar poate exagerezi totuși cu aceste temeri. Parcă ai fi la o răscruce de drumuri în plan sentimental și nu știi încotro s-o iei. Nu e exclus să ți se pară că partenerul tău ar fi interesat și de altcineva sau poate chiar ție îți fug ochii după altă persoană, deci cam greu să vorbești despre armonie, echilibru și stabilitate în cuplu. Ba e, ba nu e liniște în inima ta, ba iubești, ba nu mai iubești la fel ca înainte, deci fă ceva să restabilești echilibrul!


BANI

Banii sunt pe un teren stabil, vin atât cât trebuie să vină, de unde trebuie să vină, nu s-ar zice că apar resurse noi, dar pentru că vin și reușești să menții totul pe acel teren stabil, te simți în siguranță. Plătești dările și facturile fără stres, conștiincios și la timp, încerci să fii cât mai organizat în tot ce e legat de plățile curente. Nu se întrevăd nici suișuri, nici coborâșuri. Ești pe un nivel decent ce-ți inspiră încredere, fără să faci din bani vreun motiv de îngrijorare inutilă.


SERVICIU

La serviciu, te confrunți cu unele proiecte începute anul trecut și care acum au ajuns pe un teren cam instabil, de aceea nu vrei să faci vreo greșeală. Ești un pic derutat, planează multe necunoscute peste aceste acțiuni, și deocamdată n-ai nicio idee încotro mergi și cum se vor rezolva. Ești ceva mai pasiv în plan profesional, lași lucrurile să curgă în voie, fără a lua decizii majore, fără a face vreun gest capital, pentru că ți-e frică de erori. Deruta aceasta se va risipi, dar momentan nu vezi linia orizontului, mergi mai departe în virtutea inerției, fără țintă. Mai degrabă privești înapoi, peste umăr, să vezi ce poți repara din trecut, decât să trasezi direcții noi înainte, pentru că ceața lăsată peste cariera ta nu te lasă să vezi prea deoparte. Mai așteaptă deci.