NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lunii IANUARIE 2019
DRAGOSTE

Iubirea merge bine, se află pe un teren solid care îți inspiră încredere, fidelitate, stabilitate. Nu ai prea multe semne de întrebare cu privire la sentimentele celui drag, ai chiar curajul să spui că te iubește, ești iubit, el e omul lângă care te vezi toată viața, iar această încredere absolută dă un plus de confort relației. Vă simțiți bine împreună, faceți totul împreună, vă demonstrați unul altuia iubirea prin fapte, nu prin promisiuni. Faptele pot lua și o formă materială, dispus să faci ceva pentru a-i arăta ce simți. Vorbele se duc, emoțiile pălesc, deci dacă iubești, faci ceva pentru cel drag. Ceva concret, care să-i inspire siguranță pe termen lung. Angajamentele reciproce dau roade, deci ați depășit faza fluturilor din stomac: acum puneți mâna pe unelte să construiți ceva de viitor.


BANI

Muncești și dacă muncești vin și banii. Posibil să fii implicat într-o activitate generatoare de venituri și nu trece zi fără să mai primești un ban, fără să mai adaugi un leu la bugetul propriu. Totul e să ai de unde primi acei bani, cum ar fi o sursă suplimentară pe lângă salariul obișnuit, deci cei care au cel mai mult de câștigat luna aceasta sunt oamenii întreprinzători, care dezvoltă o afacere care merge bine.


SERVICIU

La serviciu, se așează lucrurile pe un teren destul de liniștit. Nu s-ar zice că apar noutăți ieșite din comun, poate fi rutină zilnică, banal cotidian, dar care îți inspiră încredere și stabilitate. Ești sigur pe ceea ce faci, lucrurile evoluează lent, dar bine, roadele încep să se prefigureze, dar tot ce faci necesită efort, răbdare și efort susținut. Nu e luna marilor evenimente profesionale, ci mai degrabă mergi pe o curbă de nivel: nici în sus, nici în jos, doar înainte. Roadele muncii sunt palpabile și ești mândru de ceea ce iese din mintea sau mâinile tale, iar dacă mai vin și bani, cu atât mai mare motivația.