GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lunii IANUARIE 2019
DRAGOSTE

Nimic nou în privința iubirii, e destul de liniște în cuplu și în inima ta, dar dacă e liniște, s-ar putea vorbi și de rutină, și de monotonie. Se petrec aceleași lucruri cu care ești deja obișnuit, nici tu, nici partenerul nu aduceți un plus de noutate, ceea ce, pentru o fire ca tine, poate suna enervant, tocmai din cauza lipsei de noutate. Dar lipsa de evenimente poate avea și un avantaj: vă oferă amândurora starea necesară pentru a vă ocupa de chestiunile firești ale vieții în doi, doar și ele au rostul lor. Mergeți la cumpărături împreună, faceți curățenie împreună, pierdeți vremea pe acasă împreună, ceea ce face parte din normalul liniștitor al iubirii. Nu te aștepta la nimic spectaculos, pentru că… nu prea vine.


BANI

Banii sunt motiv de bucurie, ba chiar și de socializare, pentru că ești mai generos și simți nevoia să faci cinste prietenilor. Nu pentru că te-ar da banii afară din casă, dar ești de părere că banii pot aduce bucurie și, mai ales, leagă mai bine prieteniile. Când spui prietenilor că vrei să le faci cinste, deodată ești mult mai simpatic, mai popular, mai căutat, ceea ce te bucură. Dacă banii tăi pot anima atmosfera pe unde treci, ești dispus să dai oricât! Ajunge doar să vezi zâmbetele celor care se pot bucura de banii tăi, convins că vei fi răsplătit… întreit!


SERVICIU

Ești apreciat la serviciu, și când vin spre tine atâtea laude, ești motivat să dai și mai mult, să faci lucruri și mai grozave. Ai șansa de a-ți demonstra valoarea într-o confruntare de forțe alături de oameni la fel de bine pregătiți, și faptul că ești printre fruntași te încântă și îți dă curaj să te implici trup și suflet. Laudele sunt răsplata ta, deci ai motive să fii mândru.