NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lunii IANUARIE 2019
DRAGOSTE

Timiditatea ta proverbială nu te lasă să-ți exprimi sentimentele. Parcă n-ai curaj să spui ce simți, parcă nu ai încredere în ceea ce simți, și preferi să taci, să-ți cenzurezi sentimentele, emoțiile, să te retragi în lumea ta, singuratic. De fapt, ai dori ca cel pe care-l iubești să observe că se petrece ceva cu tine și să facă el un pas către tine, deoarece tu ești pur și simplu gâtuit de emoție. Deschizi gura dar nu iese nimic de acolo, și te retragi în umbră, fără să lași pe nimeni să se apropie de tine. E un fel de fugă de iubire, de frică de iubire, dar și frică de singurătate, deci hotărăște-te: vrei sau nu vrei iubirea? Nici tu nu știi cum s-o tratezi, pentru că nu ești în apele tale și asta se resimte și în plan sentimental. Poate treci totul prea mult prin prisma rațiunii, înăbușind sentimentele, or, inima ar vrea și ea să spună ceva, dar n-o lași.


BANI

Dacă bani nu sunt, tu visezi că ar fi, dar această tendință spre idealism, spre visare, nu prea te ajută. Poți visa bogăție, prosperitate, câștig, dar dacă n-au de unde veni, vor rămâne la nivel de vis. Totuși,  tu visezi la ceva anume: ori la un anumit nivel financiar pe care speri să-l atingi cândva, ori să cumperi un anumit lucru, poate intangibil deocamdată, dar îți spui: să visezi e pe gratis, deci… de ce n-ai visa? Totul e să nu vinzi blana ursului din pădure, nu trăi doar din iluzii și promisiuni, deci! Dacă nu-s și nici n-au de unde veni banii, la ce bun visul?


SERVICIU

Cariera este unul din planurile spre care în canalizezi energia și resursele, pentru că ai scopuri mărețe în minte. Vrei mai mult, visezi la o ascensiune, la o promovare, la o schimbare de proporții, dar ești conștient că mai e cale lungă până ajungi acolo. Mai ai de învățat, de acumulat experiență, deci ar fi bine să găsești îndrumătorul potrivit, persoana de la care să furi meserie, dispusă să te ia sub aripa sa și să-ți împărtășească din ceea ce știe. Avid de cunoaștere cum ești, și motivat de viitorul succes, vei învăța foarte repede, ca, în câteva luni, să obții pe merit acel premiu.