NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lunii IANUARIE 2019
DRAGOSTE

Nu ești în cea mai bună formă pentru iubire, de fapt e ceva ce te macină, dar tocmai în aceste momente partenerul trebuie să arate cât de aproape îți este, cât de mult te înțeleg, cât de dispus este să-și asume și el responsabilități comune. Dacă fuge când tu ai mai multă nevoie de el, e un mare semnal de alarmă în privința iubirii pe care ți-o poartă. Sunt mari șanse să vă demonstrați unul altuia că sunteți o pereche sudată la bine și, mai ales, la greu, dar dacă relația scârțâie în momentele sensibile, te vei simți neglijat și dezamăgit. Dacă ești singur, e acea perioadă din an în care singurătatea te apasă cel mai mult, încât ai fi în stare să accepți orice gen de relație, doar ca să nu resimți greutatea singurătății. Dar… chiar orice?


BANI

Nicio noutate majoră în plan financiar, nu s-ar zice că se ivesc sume suplimentare. Ba chiar ai putea trece și printr-un hop în care te simți blocat câteva zile, un fel de incapacitate de plată, un fel de obstacol de netrecut ce nu te lasă să deschizi portofelul și să cumperi chiar orice ți-ai dori. Ai avea nevoie de niște bani, dar aceștia nu au de unde să vină sau îți sunt inaccesibili, momentan, deci să nu te mire că refrenul lunii va fi, mai tot timpul: nu sunt bani! Renunță la cheltuieli inutile, dacă nu au de unde veni alți bani.


SERVICIU

La serviciu lucrurile merg pe un teren plăcut, te simți destul de bine, ba chiar e destul de liniște acolo. Lucrezi cu plăcere, pui suflet, poate pentru că te ocupi de niște sarcini nu chiar atât de grele sau de stresante, sau pentru că ai șansa de a-ți folosi mai degrabă talentele artistice decât cunoștințele intelectuale. Nu consideri munca o obligație, o corvoadă, un efort greu de dus, tocmai de aceea și satisfacțiile pot fi mai mari.