NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul lunii IANUARIE 2019DRAGOSTE

Nimic nu e veșnic… Nici iubirea, nici pasiunea, nici momentele frumoase nu țin la nesfârșit, ci uneori se mai stinge flacăra. Poate nu de tot, poate e doar o despărțire trecătoare, pentru că tu sau persoana iubită sunteți nevoiți să vă îndreptați atenția spre alte planuri ale vieții, deci îți iei inima în dinți și spui, pentru o vreme… rămas bun. Unii se despart, alții doar schimbă registrul, deci se resimte un aer nou în iubire. Când se închide un capitol, sigur că rămâne un gol, dar acel gol se cere a fi umplut. Cu altceva, desigur: cu alte preocupări care să-ți abată gândul de la iubire, sau cu altă iubire, numai de tine depinde cum tratezi acest final de etapă.


BANI

Bani ar fi și ar putea veni și din mai multe surse, dar faci eforturi să păstrezi echilibrul între venituri și cheltuieli. Noroc că ești o fire care știe să-și gestioneze bine banii, astfel încât să nu dezechilibrezi nimic. Vin, se duc, primești, dai, pui și pe un taler al balanței, și pe celălalt, și astfel reușești să le drămuiești pe toate, fără prea multe motive de stress. Faci parte dintr-un angrenaj în care banii vin și pleacă, dar care îți inspiră totuși continuitate: nimic nu întrerupe acest flux. Azi i-ai dat, mâine primești alții.


SERVICIU

La serviciu, ești invitat să te alături unor proiecte colective, să intri și tu cu ceea ce știi să faci mai bine. Fiecare are rolul său iar succesul depinde enorm de această cooperare, de această unire de forțe spre același scop. Fiecare, separat, nu ar ajunge la aceleași rezultate, dar din colaborare, completare, comunicare, schimb de idei, roadele se arată mult mai repede. Nu face opinie separată și nici nu lucra pe cint propriu, pentru că așa cum ai și tu multe de învățat de la alții, și alții ar avea de câștigat din ceea ce ai tu de oferit. Totul în pereche, totul în tandem, totul cu dus și întors, dai și primești.