GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IANUARIE 2018. Scorpion.

DRAGOSTE

IUBIREA depinde de bucuria de a fi in doi, placerea de a iubi, curaj, gandire pozitiva, atitudinea de invingator, incredere in calitatile proprii, lupta pentru succes, spiritul de cuceritor.

SERVICIU

CARIERA depinde de increderea in fortele tale, curajul de a atrage atentia asupra ta, de sansele de afirmare, lauda de sine, mandria si orgoliul personal, marile tale aspiratii, sansa de a arata cat de bun esti.

BANI

BANII cer noi inceputuri, spirit intreprinzator, curaj de a lua decizii si de a porni afaceri noi, curaj de a investi, productivitate si fler de conducator.

SANATATE

SANATATEA impune respectarea programului de odihna, sa lupti cu sursele de stres, evitarea muncii in exces, buna organizare a vietii de zi zu zi, evitarea eforturilor prea mari, crutarea fortelor tale.

ACVARIA