GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Luna incepe bine pentru tine, cu o multime de planete in zodia ta, cu efectele unei eclipse la final de ianuarie care te viza direct pe tine, deci si luna februarie poate fi intensa si plina de stari, evenimente, noutati, provocari pentru tine. Cu Venus in zodia ta, in prima parte a lunii, si iubirea poate fi una din preocuparile tale principale, discutand despre viitor cu jumatatea ta, sperand multe de la amandoi, avand asteptari imense, dar nu uita ca si tu joci un rol in toata povestea. De implicarea ta depinde succesul marilor schimbari pe care le speri in plan sentimental.

Aglomeratia de planete de aici, din zodia ta, nu s-a mai produs de mult in asemenea configuratie, si poate genera conditii nemaiintalnite pe diverse planuri ale vietii tale, ca atare trebuie sa fii atent incotro pornesti, ce dorinte arunci in Univers, ce pretinzi de la partener, pentru ca s-ar putea sa se intample. Eclipsa de la final de ianuarie e posibil sa fi ridicat un val de pe inima ta si sa privesti viata ta in comparatie cu a partenerului cu alti ochi, intr-o alta limina, deci ai grija cum iti scrii viitorul.

Stii cum se spune: asa cum iti asterni, asa vei dormi, si intr-o situatie similara esti si tu acum, pentru ca detii toate resursele pentru ca viata de cuplu sa se schimbe, sa evolueze pe alt teren, dar depinde enorm de propriile tale alegeri si de capacitatea de a privi in viitor cu spiritul tau vizionar caracteristic, neaparat optimist si increzator.

SERVICIU

Desi Jupiter ar trebui sa-ti fie un bun ajutor in cariera, de data aceasta parca nu se mai intelege cu nimeni si genereaza tensiuni peste tot in jurul sau – si in jurul tau. Nici tu nu esti in toane bune, se vede ca esti cam agitat, te comporti cam haotic, si e normal ca aceasta atitudine sa se simta si la serviciu. Uneori te indoiesti de tine, alteori te indoiesti de viitor sau de directia in care mergi si fricile iasi lasa amprenta printr.o stare de nesiguranta si de rezerva fata la tot ce altadata te entuziasma.

Desi ar fi un moment ideal pentru a lua o decizie de zile mari prin care sa pornesti spre altceva, ceva te retine iar daca e sa te tina ceva pe loc, in parima parte a lunii, atunci chiar tu esti acela, tu esti cel care-si da cu stangu-n dreptul, tu esti cel care se opune la tot ce ar putea fi bine pentru tine. Toata luna esti intr-o stare de nervi si de nemultumire de sine, care nu prea lasa loc succeselor si progreselor, deci ai grija spre ce pornesti, ca nu cumva sa te razgandesti repede dupa aceea, sa renunti singur la ce ai decis.

Daca tot esti pregatit pentru mari schimbari in cariera, tine-te de ele, nu cauta scuze ca sa poti renunta la aceste planuri rapid. Ai pueta gasi ca motiv banii – ca nu ies bani din aceste planuri – si te-ar tenta sa le abandonezi din fasa, dar ce-ar fi sa le probezi si apoi sa faci o analiza si din acest punct de vedere? Cu toate planetele acelea in ograda ta ar trebui neaparat sa iesi la lumina si sa faci ceva major, cu sau fara ajutor din afara, dar conditiile neprielnice te cam tin pe loc si efortul pare mai mare.

ACVARIA