GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Te simti bine in pielea ta, iubirea e la cote maxime si pluteste in aer, ai planuri marete alaturi de cel drag. Daca nu esti casatorit, te bate serios acest gand luna aceasta, poate cuprins un pic de spiritul primavaratec ce se instaleaza sau de aburii iubirii din preajma zilei indragostitilor, ca atare si tu poti fi unul dintre cei care aseaza iubirea pe un plan principal al preocuparilor tale. Cum Jupiter in zona casnicie te cam indeamna spre acest mare pas al vietii, totusi, ar fi bine sa nu te duci direct la starea civila dupa prima intalnire, pentru ca graba te-ar putea costa. Nu inseamna ca toti Taurii se indragostesc peste noapte si maine se casitoresc, dar se simte o oarecare graba care poate genera erori, pentru ca o casatorie cu Jupiter in Scorpion e un pic riscanta.

Taurii sunt totusi cei mai predispusi spre gesturi pripite in materie de amor, deci ai grijp ce declaratii si promisiuni faci, cum si cui iti impartasesti iubirea, pe cine ceri in casatorie, chiar daca vrei sa se intample acest lucru, dar o casatorie contractata acum poate scadea ceva din libertatile tale personale si, mai devreme sau mai tarziu, ar putea genera tensiune in cuplu.

SERVICIU

Daca ai mana libera in cariera, esti cel mai fericit, desi e greu de crezut ca poti lucra complet pe cont propriu. Chiar daca esti antreprenor, independent, propriul angajat sau ca nu ai niciun sef deasupra ta, nu inseamna ca le poti face pe toate dupa cum ai dori, nu ai acea libertate pe care o apreciezi atit de mult. Da, poate esti in fata unui nou inceput in cariera, dar exista ceva mai presus de toate care iti dicteaza deciziile, ori legea, ori o autoritate suprema care te indeamna sa faci lucrurile cum vrea ea, nu cum vrei tu.

Eclipsa de la finalul lunii trecute e posibil sa fi nascut in tine niste aspiratii noi, niste planuri noi de viitor, si acum trebuie sa te apuci serios de treaba sa le duci la indeplinire, chiar daca unele pot fi proiecte de anvergura, de perspectiva indepartati. Nu sunt usoare, e nevoie de un consum imens de resurse si nu de toate dispui, dar important e ca se naste dorinta, ambitia, entuziasmul pentru a trece la fapte. Roadele vor aparea si ele candva, dar esti constient ca anca mai e nevoie de sutdiu, de munca, de acumulare de experienta. Acum tinta conteaza, deci stabileste-ti obiectivul pentru viitor si apoi vasleste in directia respectiva cu incredere si rabdare.

ACVARIA