GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

In primele zile ale lunii nu esti prea incantat de viata ta sentimentala. Te simti cam singur, cel drag nu e alaturi de tine, nu exista o comunicare asa cum ti-ar placea, deci se pare ca te plictisesti fara cel drag alaturi. Dar poate aceasta liniste are si ea un scop, pentru ca te poti detasa de toate, iti poti linisti mintea si sufletul, poti face putina ordine in cele mai ascunse unghere ale sufletului tau. Va trece repede linistea aceasta, deci daca exact de asta aveai nevoie, profita de primele zile pentru a te elibera de griji, de frici, de dubii.

Din a doua parte a lunii, gata si cu linistea, si cu lipsa de evenimente, pentru ca inima ta incepe din nou sa palpite de sentimente, de emotii, de trairi intense. Poate nu le faci cunoscute inca, le tii in interior, dar cand vor ajunge sa arda, nu le vei mai putea tine pentru tine. Devii mai romantic parca, mai dornic de intimitate, te retragi in lumea ta cu cel drag sau, daca cel drag nu e inca accesibil, te retragi in lumea ta cu imaginatia, cu visarea, cu speranta intr-o viata in doi ca in basme.

Desi pare a fi mai degraba o perioada a iubirilor platonice, secrete, nedestainuite, e greu de crezut ca o fire pasionala ca tine ar tine in ea secretul, dar trebuie sa-ti alegi cu grija momentul. Uneori, a spune deschis ce simti – fie emotiile placute, fie emotiile neplacute – nu e chiar cel mai bun lucru, deci ai grija ce spui si cum spui, ca sa nu pice ca nuca-n perete pentru cel care le primeste. Daca vrei ca dragostea ta sa fie bine primita, lasa marile declaratii de amor pentru finalul de luna, spiritul primavaratec ar putea ajuta ca iubirea ta sa aiba efectele scontate asupra celuilalt.

SERVICIU

Greu te concentrezi la serviciu, parca esti comunicarea merge anevoios, iar disputele pe teme profesionale pot fi la ordinea zilei. Nu prea reusesti sa te exprimi eficient, incat multa lume ar putea crede ca ceea ce ai tu de spus e atac la persoana, e samanta de scandal, e repros, or tu nu ai asemenea ganduri cu nimeni. Ai ceva de spus, asta e tot, si nu poti sa taci, daca nu poti fi de acord cu viziunea altora. Simti ca libertatea ta – de decizie, de miscare, de expresie – e mult diminuata, si mergi la serviciu cu inima stransa, de parca te-ai astepta permanent la alte motiv de cearta. Vei invata sa taci abia din a doua parte a lunii, deci mai bine taci si faci, decat sa spui tuturor ca nu esti de acord cu ei.

Cand tu spui nu, fii sigur ca si altii iti raspund cu aceeasi moneda. Daca reusesti sa torni si o vorba buna, daca mai inveti sa si treci cu vederea unele aspecte si sa faci concesii de dragul altora, vei vedea ce bine vor merge toate la final de luna. Esti suficient de motivat financiar ca sa tragi tare, chiar daca a trage tare inseamna de multe ori sa faci exces de zel. Cu Jupiter in zodia ta esti predispus spre ”prea mult”, deci tot ce faci – faci la cote maxime, pentru ca asa ti-e firea: ori totul, ori nimic!

ACVARIA