GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Cum sa nu fii plin de energie, de pasiune, de dorinta, cu Marte in zodia ta? Si il astepti de ceva vreme sa revina aici… Cu asemenea aliat alaturi, te bucuri din plin de tot ce inspira implicare, energie, curaj, fie ca vei canaliza aceasta energie spre iubire, fie spre munca. Trigonul pe care Marte il va face cu Uranus spre final de luna e exact scanteia de care aveai nevoie pentru a trece la fapte, pentru a face declaratii de iubire, pentru a lua initiativa in plan sentimental, pentru a invita pe cineva la o aventura sentimentala pasionanta.

Daca iti place de cineva anume, cauta un moltiv sa fii in preajma sa in ultima parte a lunii, chiar si daca nu prea ai multe sperante, pentru ca ar putea sa iasa ceva de aici. Atragi atentia, stralucesti, pari plin de dorinta si de entuziasm, deci ai putea cuceri usor pe oricine. Daca mai ai parte si de un dram de romantism si intimitate, succesul in iubire e asigurat, deci cauta sa fii in compania celui drag cat mai mult timp, bucurandu–va doar unul de altul, fara a mai avea si pe altii in jur. Dar nu uita ci factorul de deciyie esti tu, cheia e la tine, nu astepta de la partener sa vina semnele de iubire, ci arata-i-le tu!

 

SERVICIU

E destul de liniste in zona carierei pentru tine. Nu inseamna ca esti in pauza, ci doar ai mai scapat si tu de stres, de eforturi in zadar, de acea senzatie ca pedalezi in gol. Poate ar fi bine sa-ti canalizezi imensa energie spre ceva nou, fara sa te preocupe atat de tare vechiul, trecutul, proiectele incepute sau impotmplite din urma ta. Cu Marte in zodia ta e bine sa te apuci de o activitate complet noua, care iti face placere, mai ales ca acel frumos trigon cu Uranus, de la final de luna, iti da si creativitate, si chef de munca, si spirit inovator. Daca e sa fie cineva deschizator de drumuri, tu esti acela, deci nu porni pe cai pe care au mai mers si altii sau pe care chiar tu ai mai fost candva, ci gandeste-te la ceva ce nu ai mai incercat inainte.

Un job nou, o activitate noua, un proiect complet diferit. Deci cauta pionierul din tine si lasa-l sa sa manifeste neingradit. Cu cat mai liber, cu atat mai creativ si mai dornic de munca esti. Nu e neaparat ceva legat de jobul tau actual, poate fi vorba si de activitati pe cont propriu, pasiuni personale, hobbyuri domestice, dar in care poti investi multe resurse si de unde pot aparea si roadele. Ce-i drept, nu intotdeauna roadele se calculeaza in bani, dar la capitolul satisfactie interioara poti fi pe plus. Nu ar fi de mirare sa te prinda diminetile gandind sau chiar lucrand la un proiect personal care te bucura.

ACVARIA