GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

O fi luna asta ziua indragostitilor si ai vrea s-o traiesti intr-un mod mai special, dar se pare ca la tine special inseamna furtunos, pentru ca te poti astepta la cateva momente mai tensionate in relatia cu cel drag. Jupiter, bine plasat in zona iubirii, ar fi trebuit sa anime spiritele, sa aprinda inimile, dar ce pacat ca el intra in conflict cu Venus, care face ca iubirea sa para mai degraba un camp de lupta decat un camp cu floricele… Daca Saturn, din zona casatoriei, te trage de maneca la timp, ca sa nu scapi de sub control energia investita in amor, atunci ai putea trece cu bine peste eventualele episoade mai tensionate.

Vor fi momente cand vei simti ca partenerul vrea sa te controleze, sa-ti dea ordine, uita ca ai si tu viata ta si spatiul tau personal, dar acelasi lucru s-ar putea sa-l faci si tu, si, de la o banala disputa de cuplu si pana la o criza de gelozie si posesivitate nu e nevoie decat de o scanteie. Nu uita ca Luna Neagra e in continuare in terenul conjugal alaturi de Pluto si Saturn, care cer mult de la tine, deci esti cel mai vulnerabil la situatii dificile in cuplu, dar daca prudenta, maturitatea, intelepciunea, cumpatarea si ratiunea te ghideaza in toate, nimic nu se va intampla. Deci nu uita de reciprocitate, de fidelita – un punct nevralgic acum! – de respectul reciproc, de sinceritate, de comunicarea deschisa. Daca taci si nu spui ce simti sau ce vrei de la celalalt sau ce nu-ti convine, riscul unor suferinte din amor se amplifica, deci nu astepta ca celalalt sa-si dea seama ce-i cu tine: spune-i tu!

SERVICIU

Cu aglomeratia de planete din Pesti din partea a doua a lunii, se pare ca devii elevul numarul unu al zodiacului. Treci la tabla, elev Rac, pentru ca trebuie sa arati ce ai invatat. Sigur, cand esti nevoit sa arati ce ai invatat, si emotiile tale sunt imense, ca atare pregateste-te sufleteste pentru un maraton intelectual, pentru lectii peste lectii, cursuri peste cursuri, daca nu concrete, mergand efectiv la scoala, atunci lectiile sunt pur simbolcie, punand inca o caramida la bagajul tau de experiente.

Sunt momente in care preferi sa taci si sa inveti, decat sa spui tuturor ce planuri ai, si poate e mai bine asa, sa ramai discret in banca ta pana vei fi sigur pe ceea ce stii. Marte te ajuta si el sa acumulezi noile informatii la un nivel mai amplu, deci esti printre cei mai favorizati acum sa-ti dai examenele cu brio, sa le iei cu note maxime, sa treci de eventuale competitii profesionale sau cine stie ce alte forme de masurare a fortelor alaturi de concurenti puternici. Totul e sa-ti tii sub control emotivitatea!

Evenimentele ce vizeaza locul de munca si cariera, acum, iti pot schimba chiar si viata, deci ia taurul de coarne si arata ce stii sau, daca mai ai ceva timp la dispozitie, invata repede ceea ce-ti va fi de folos la marea confruntare.

ACVARIA