GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Cu Marte in zona iubirii si cu pleiada de planete din zona casniciei, tu esti printre actorii principali in materie de amor. Nu neaparat in cel mai fericit mod posibil, dar cu siguranta e agitatie mare in viata de cuplu. Posibil ca eclipsa de Luna de la finalul lui ianuarie sa fi pus in atentie unele aspecte ce se cereau reparate in relatia ta cu partenerul, si acum trebuie sa te ocupi de ele, pentru a le aseza pe fagasul cel bun. Desi casnicia este in prim plan in prima parte a lunii, nu e chiar atat de usor sa restabilesti armonia familiala, linistea din camin, buna intelegere, increderea si deschiderea de altadata – ceva lipseste totusi iar tensiunea planeaza in aer.

Poate ar fi bine sa tii sub control nervii, gelozia, orgoliile, agresivitatea, pentru ca nu fac bine nimanui, mai ales in iubire! Daca descoperi ca nu privesti in aceeasi directie cu perechea ta, ar fi bine sa stati de vorba la modul cel mai serios, fara a crede ca doar tu ai dreptate. Pune-te un pic si in pielea celuilalt si, cu un dram de altruism, punand accent pe prietenia si iubirea care va leaga, scrie viitorul si pune-l pe un teren mai bun. Fa ceva, schimbp ceva, treci la alt nivel, caci Marte te indeamna la schimbare, la eliberare, la intelepciune, si, daca simteai ca totul sta pe loc, fa un pas mai sus cu maturitate si incredere, punand in valoare lucrurile frumoase ale iubirii.

SERVICIU

Desi nu esti genul de om care sta in planul doi si asteapta, de data aceasta simti ca e mai bine sa te retragi din iuresul evenimentelor si sa-ti vezi de obligatiile tale profesionale cu un dram de modestie, de discretie, pregptind terenul pentru cine stie ce mare iesire la rampa. Pregatesti ceva, dar preferi sa faci totul in tihna, fara a spune nimanui ce faci, ca abia la final sa arati rezultatele si sa culegi laudele.

Ai un mic inamic din umbra: timpul, care curge exact invers decat ai avea tu nevoie, de aceea trebuie sa-ti organizezi mai binele orele, zilele, lunile pe care le ai la dispozitie pentru a cladi ceea ce doresti in cariera. Nu paradui timpul, dar nici nu trage de el, pentru ca acum cea mai scumpa moneda a ta e timpul.

Pregatesti ceva de viitor, cladesti etaj dupa etaj, in perspectiva, dar esti constient ca edificiul se ridica lent si cu mari eforturi, ca atare educa-ti rabdarea, eficientizeaza agenda, si asteapta momentul cel mai potrivit pentru toate. Nu sari peste etape, nu pretinde rezultate imediate, pentru ca mai ai inca pasi de parcurs si chiar si lectii de asumat. Stii cum se spune: taci si apuca-te de treaba.

ACVARIA