GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Pana si iubirea se invata, deci nu considera ca le stii pe toate in materie de amor. Luna aceasta primesti suficiente informatii si indicii care sa te ajute sa-ti construiesti o viata sentimentala reusita, punand accent pe comunicarea cu partenerul, pe respectarea libertatilor fiecaruia, pe modul de a privi amandoi spre viitor in acelasi fel. Din discutii se nasc acum marile planuri, si simti ca se schimba ceva in modul tau de a te implica in relatie.

Cu Marte in zona vietii de cuplu, se anima intens lucrurile, partenerul devine mai important in preocuparile tale si el mai implicat in viata ta, deci cat timp comunicati intruna, cat timp ganditi la fel si pedalati in acelasi ritm, viata in doi va fi o reusita. Ca mai apar animozitati, acestea sunt absolut normale, mai ales de la chestiunile marunte ale vietii. Va ciondaniti de la nimicuri, de la curatenia in casa, de la banii dati la cumparaturi, de la fleacurile domestice, care nici nu merita atentie.

SERVICIU

Din partea a doua a lunii, cariera devine centrul de interes al vietii tale, de vreme ce acolo, in Pesti, se vor aduna 4 planete, bine sustinute si de Jupiter din Scorpion. Toate vin cu bagajul lor de resurse pe care le poti pune serios la treaba, deci treci peste temeri, peste indoieli, peste propriile tale limite si arata ce poti. Bate-te cu pumnul in piept la nevoie, iesi din anonimat sau din umbra, fa un pas in fata si arata ca stii, ca poti, ca-ti place ceea ce faci, ca esti pregatit pentru orice provocare. Pui in joc toate resursele tale cheie: si modul aparte de a comunica si relationa, si inspiratia, si flerul tau proverbial, si energia, si ambitia, iar de aici nu poate aparea decat succesul.

Daca in prima parte a lunii iti pregatesti terenul doar teoretic, facand planuri si strategii de viitor, din a doua parte a lunii incepi sa implinesti ceea ce initial pare un simplu vis. Ai toate sansele sa vezi multe din visele tale conturandu-se pas cu pas, cu aglomeratia de planete din Pesti si cu Jupiter in Scorpipn, in zona locului de munca, deci ai curajul sa spui clar ce vrei, ce astepti de la cariera ta, spre ce speri sa te indrepti. Ai destule atuuri la purtator ca sa arati ce poti si sa atragi laudele iar, spre final de luna, sa fii martor la adevarate miracole legate de munca ta,

ACVARIA