GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Nu s-ar zice ca esti printre cei mai norocosi in materie de iubire, ca atare pentru tine dragostea e mai degraba austera, rece, rationala, o treci prin prisma mintii, si mai putin a inimii, dar consideri ca e mai bine sa ramai cu picioarele pe pamant, ancorat in real, decat sa-ti pierzi mintile din prea multa iubire. Abia spre finalul lunii se anima spiritele in cuplu, dar parca nici acolo nu te satisfac prea mult lucrurile, ai multe dubii, multe intrebari, simti ca ceva nu e clarificat intre tine si jumatatea ta, planeaza o unda de iluzie sau dezamagire, tocmai de aceea esti indemnat la cel mai sicner si profund dialog, atat cu tine insuti cat si cu perechea ta.

Spune ce ai pe suflet, de ce te temi, ce visezi, ce astepti de la celalalt, pentru ca daca taci, lasi loc de interpretari eronate sau lasi intrebarile fara raspuns. Cu cat esti mai concis in exprimare, cu cat spui mai raspicat si mai logic ceea ce vrei de la jumatatea ta, cu atat terenul pe care evoluezi, alaturi de el, e mai sigur. Poate chiar finalul de luna aduce un plus de optimism si energie pozitiva in viata in doi, si reasezi valorile casatoriei pe terenul binemeritat, lasand la o parte temerile, emotivitatea, suspiciunea… Finalul de luna aduce un aer proaspat, primavaratec in relatia cu partenerul, dar cu o singura conditie: vorbeste! Spune curajos ce ai in minte si ce doresti de la celalalt, nu-l lasa pe el sa citeasca printre randuri. Deschide inima si spune ce simti!

SERVICIU

Muncesti cu entuziasm la serviciu, chai daca roadele nu sunt usor de atins. Vor aparea suficiente dispute la locul de munca, dar nici tu nu te lasi. Esti mai incapatanat, mai tenace, nu te lasi cu una – cu doua, pregatit de confruntari acerbe daca simti ca e in joc ceea ce visezi sa atingi. Chiar daca uneori astepti lucruri imposibile sau greu de atins, tu crezi atat de mult in ele, incat iti canalizezi toata ambitia pentru a demonstra ca se poate, chiar si atunci cand toata lumea spune ca nu. Acele planuri in care pui cea mai mare pasiune, suflet, zel, entuziasm, optimism, incredere si placere de a munci, acelea vor iesi cel mai bine, deci fa ce-ti place.

Chiar daca tu esti una din zodiile care isi duce la indeplinire sarcinile si pentru ca trebuie, fara a-i face placere ceea ce face, de data aceasta te apleci cu mai mult interes asupra unor lucruri pe placul tau, pe sablonul dorintelor tale, si esti cu atit mai motivat sa tragi tare cand vezi ca ele evolueaza bine. Deci pune umarul si inima in acelasi cos de resurse si la treaba! Viseaza si crede in visele tale, chair daca multi vor incerca sa-ti taie elanul.

ACVARIA