GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Uneori iubesti fara speranta, de parca nu ai vedea niciun viitor relatiei in care esti implicat sau nu primesti de la cel de alaturi ceea ce inima ta are nevoie. Ceva lipseste, momentan, dar nu trebuie sa lasi deceptia sau depresia sa te macine, ci doar sa ai rabdare! Tu oricum esti o persoana care si-a educat toata viata rabdarea si a creat o relatie speciala cu timpul, si de data aceasta trebuie sa faci la fel si cu iubirea. Da, poate pe moment viitorul e mai cetos si mai nesigur, relatia ta a ajuns intr-un impas si nu pare sa evolueze asa cum visai, dar vei trece peste toate daca nu renunti la optimism si gandire pozitiva.

Suisurile si coborasurile sunt ciclice in viata orisicui, incluisv in iubire, ca atare nu te ingrijora daca situatia a devenit ceva mai tensionata sau mai rece in cuplu. Fiecare cu toanele lui, si tu le ai pe ale tale, ca atare adu-ti din nou aminte de concesii, de renuntari, de vorba aceea cu tacerea e de aur, si vei depasi cu brio orice moment sesibil in doi. Te simti un pic singur, probabil, dar poti folosi aceasta aparenta singuratate pentru altceva, deci nu sta sa analizezi ce nu ai, pe toate partile, ci apuca-te imediat de altceva care ti-ar putea abate gandul de la eventualele motive de suparare din iubire. Spre final de luna, daca iti oferi putina intimitate alaturi de cel drag, dialogul s-ar putea restabili si linistea in doi reinstala cu bine.

 

SERVICIU

E mare vanzoleala la serviciu, insa nu pentru ca s-ar intampla ceva anume – poate nu apare nimic nou in peisaj – dar se perinda atata lume prin birou, iei legatura cu atatea persoane, auzi atatea informatii – inclusiv zvonuri sau barfe pe la spate – incat nu mai stii cum sa le gestonezi pe toate. Numai de liniste nu poate fi vorba in cariera, acum, dar din toate aceste contacte, din toate vestile care sosesc spre tine pe diverse cai, nu se poate sa nu apara si niste decizii interesante. Poate nu ceva iesit din comun, poate nu e un miracol mult asteptat, dar fii totusi atent la tot ce vine spre tine prin intermediul oamenilor foarte pestriti cu care intri in contact, pentru ca cineva are sa-ti transmita un mesaj de care te vei putea folosi vreodata.

Poate nici nu e inca momentul sa pui in apliocare decizia pe care esti gata s-o iei, pentru ca nu sunt intrunite toate conditiile pentru a trece la fapte, dar macar se naste in adancul sufletultui tau dorinta, speranta, visul care te-ar putea duce acolo. Pune la dospit ideea, las-o sa creasca, pentru ca in curand vei putea s-o pui si in practica, dar bine ar fi, momentan, s-o tii pentru tine, sa fii discret, ca sa nu apara imediat si criticile care sa-ti taie avantul.

ACVARIA