GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lunii FEBRUARIE 2018

DRAGOSTE

Eclipsa de la finalul lunii ianuarie s-a concentrat pe viata ta sentimentala, ca atare te poti astepta ca efectele acestui eveniment atral sa te afecteze inca. Ai putea fi mai proecupat de acest plan al vietii tale, sa te apropii mai mult de jumatatea ta, sa-i faci declaratii si destainuiri – nu uita ca e si ziua indragostitilor luna aceasta – pentru ca cel drag asteapta mult de la tine. Cu cat te deschizi mai mult sufleteste, cu atat mai bine, pentru ca ai o atitudine un pic misterioasa, retrasa, tacuta, greu de inteles de partener, care isi pune multe intrebari, de parca nu ai vrea sa-i spui celuilalt ce simti. Poate e o iubire secreta, poate e una platonica, si acum ar fi un moment bun sa eliberezi inima si sa declari sus si tare ce ascunzi in ea.

Bune si rele, deopotriva, pentru ca poate ai acolo si unele insatisfactii si a venit vremea sa le scoti la lumina, cu rolul de a echilibra balanta. Daca nu esti casatorit, se discuta foarte serios despre acest lucru luna aceasta, poate chiar stabilesti si data nuntii, pentru ca e un moment in care privesti la tine cel din viitor, la sensul tau de mers in doi in aceasta viata, ca atare ia taurul de coarne si vorbeste-i celui drag cum te vezi tu, alaturi de el, peste un an sau peste zece. Posibil sa aiba si el aceeasi viziune de viitor si sa va grabiti la altar, sub impulsul sentimentelor ce ating acum un maxim. Desi graba nu e un avantaj pentru o casatorie de succes, daca ti s-au aprins calcaiele, e greu de creyut ca te poate opri cineva, chiar daca momentul e riscant totusi pentru casatorii. Iti iei destinul in mini si planifici.

SERVICIU

Planul profesional e, in continuare, foarte animat, de vreme ce acolo e cea mai mare concentrare de forte, ce se va mentine tot anul. Inceputul anului, cat timp si Soarele a trecut pe acolo, a activat ceva: a cerut mult de la tine, a ridicat standardele sus, te-a facut sa privesti munca la modul cel mai serios si matur. Cu Luna Neaga in zona carierei nu s-ar spune ca dau buzna succesele sau aprecierile, dar tu iti vezi mai departe de treaba, constient ca acest plan al vietii tale se cladeste lent, greu, cu eforturi. E cale lunga pana acolo unde iti doresti, dar ai de partea ta suficienti profesori exigenti de destin – Pluto, Saturn, Luna Neagra, ca o comisie intreaga de examinatori – sa-ti aseze cariera pe un teren care sa te reprezinte.

Nu zice nimeni ca va fi un examen usor, dar guvernatorul tau Marte se va afla in Sagetator toata luna si te sustine. Poti sa-ti imaginezi luna februarie ca un curs intensiv oferit de astre, de la care ori iesi cu examenele luate si cu aprecieri, ori repeti clasa, ca sa aprofundezi mai bine materia, ca atare apuca-te serios de treaba si de studiu deopotriva, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat si ai mereu alta lectie de asumat. Pune mana pe carte, la propriu sau la figurat!

ACVARIA