GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BALANTA. DRAGOSTE.Iubirea ta intră într-o zonă de penumbră, de parcă ai învățat să taci, să treci cu vederea, să tolerezi multe ca să nu-l superi pe cel drag. Sigur, tăcerea poate genera și emoții negative, dubii și frustrări, dar tu ești de părere că e mai bine să suporți unele lucruri, decât să ceri socoteală și să iasă rău. Ai avea și tu multe de spus cu privire la iubire, dar pentru că acum îți vin în minte tot felul de aspecte pe care le-ai tot pus la index în ultimele luni, ai prefera să nu zici nimic decât să scoți de la naftalină erori, acuze, reproșuri. Tu ești și așa suficient de tolerant când vine vorba de iubire, de aceea încerci, pe cât posibil, să treci și de această dată multe cu vederea.

Poate și tu ai o vină pe undeva pe care partenerul, nu la fel de delicat ca tine, ar putea să ți-o scoată acum mai mult în evidență, dar vei face tot posibilul să dregi busuiocul cu un dram de umor, abătându-i atenția de la ceea ce-l supără.

Eclipsa de Lună de pe 27 iulie poate avea conotații emoționale, pentru că dau acum năvală tot felul de vise, planuri, dorințe și ai vrea ca persoana iubită să ți le împărtășească, să vâsliți amândoi în aceeași direcție.

Dacă a existat vreun moment în trecut care a rămas neclarificat între tine și jumătatea ta, poți profita acum de retrogradarea lui Marte în Vărsător care te poate ajuta să discuți despre trecut cu detașare, cu optimism, fără niciun pic de frică.

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BALANTA. PROFESIE.