GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Gemeni.

DRAGOSTE

Chiar daca luna incepe ceva mai agitat in iubire, datorita unei opozitii rarisime dintre Marte si Uranus, generatoare de conflicte si de haos sentimental, lucrurile se linistesc din a doua decada a lunii, cand viata de cuplu va merge mult mai bine. Daca aduci un dram de umor in viata de cuplu, daca va respectati reciproc libertatile si placerile, daca puneti accent pe lucrurile bune care va unesc, in doi totul va merge bine. Totul e sa nu aveti fiecare alte vise in minte, alte perspective si alte asteptari, deoarece viata in doi depinde enorm de faptul ca aveti planuri si vise comune, ca atare pe acestea trebuie sa le asezati in prim plan, acele planuri de la care amandoi avei asteptari mari. Retrogradarea lui Mercur in Sagetator aproape toata luna decembrie poate fi si un avantaj si un dezavantaj, avantaj pentru ca poate oferi sansa unui nou inceput sau a unei intoarceri inapoi, ca sa repari ce nu a mers bine, dezavantaj pentru ca poate ingreuna acele planuri pe care vi le-ati facut impreuna, de parca mai ai ceva de invatat. Sau poate ai invatat candva lectia si trebuie sa-ti aduci aminte acele lucruri de demult, ca sa le pui acum in aplicare. Fa un ocol, constient ca de acolo apare adevarul.

SERVICIU

Si la serviciu se anima major lucrurile! Deja atmosfera e alta de cand Jupiter a intrat in Scorpion, dar acum te mai trezesti si cu Marte, cele doua planete destul de agresive intr-o zodie si ea la randu-i agresiva, ceea ce poate genera furtuna la locul de munca. Esti cam stresat, grabit, impins de la spate de termene limita sau conditii destul de dure, de aceea faci tot posibilul sa te supui acestui iures, dar nu fara efecte neplacute. Sunt momente cand serviciul ti se pare o povara, nu e nicio placere sa te apuci de treaba, dar cum peste toate planeaza o armosfera cam severa, nu ai pncotro si-ti vezi serios de treaba. Finalul de an poate fi atat de intens la serviciu incat nu ar fi de mirare ca tocmai acum, hodoronc tronc, sa iei o decizie – sau poate ai luat-o mai demult si treci deja la fapte – una foarte radicala, transanta, capitala, de parca ai fi gata sa abandonezi un loc de munca pentru altul. Nu suna tocmai bine, dar daca ti s-a umplut paharul, probabil e mai bine s-o iei, de la anul, de la capat. Daca altceva doresti, daca s-au nascut asteptari si vise noi in plan profesional si daca actualul loc de munca nu mai e deloc sursa fericirii si sigurantei tale, probabil trebuie sa te lasi convins de aceasta furtuna si sa pui punct… si de la capat! Altceva vrei, altceva poti, altceva visezi, deci, daca nu se mai poate in niciun fel, ia-ti inima in dinti si reconstruieste totul pe alt fundament. Ca o faci chiar din ultimele zile ale anului sau o lasi pentru 2018, ramane de vazut, dar acum esti cel mai motivat spre schimbare. Daca asta doreai, bate fierul cat e cald!

ACVARIA