GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HALLOW-SCOP. Horoscop de Halloween :-)HALLOW-SCOP!

Un horoscop special pentru o noapte de groa-ha-ha-zăăă!

(Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare!)

Halloweenul e noaptea farselor de groază si a aventurilor nemaitrăite, a răutătilor de nedescris si a răzbunărilor morbide, a fricilor profunde si a fiorilor pe spate, a mastilor hidoase si a personajelor monstruoase, a scenariilor macabre si tremuratului de frică, a aparitiilor fantomatice si a sunetelor sinistre, a plimbărilor prin cimitir si a eliberarii adrenalinei, a provocării mortii si a celor mai crunte emotii… Trebuie să trăiesti si tu ceva din nebunia Halloweenului, iar Hallow-scopul nostru te pune în gardă cu ce ti s-ar putea întâmpla în faptul serii sau cu ce-ti trece mai înfiorător prin minte în această noapte. Nu-i asa că e tot ce-ti doreai de Halloween? Dar stiai că poti fi atât de odios? [Autor: ACVARIA]


Afla ce sperietura de groaza i s-ar potrivi unui nativ din zodia:

MULTE RELE… DIN IUBIRE.

Ai o plăcere sadică să-l torturezi pe omul pe care spuneai, până mai ieri, că îl iubesti enorm.

Îi faci tot felul de sicane de prost gust, îi pregătesti surprize îngrozitoare care îl vor face să plângă, dar ai o satisfactie nebună să-l lasi cu ochii în soare si să-i spui vreo două, cu un simt critic de care numai tu esti capabil.

Ai un talent special să-i dai fiori partenerului, îi bati la usă la miezul noptii si îi acoperi vizorul, îi trimiti mesaje anonime cu amenintări sau îl inviti la o plimbare romantică prin cel mai înfiorător loc al orasului.

Mai mergeti si pe la vreun restaurant de fite unde comanzi o salată de gândaci si o friptură de sarpe… Te simti excelent, cu adrenalina năvălind prin vene, dar celălalt… e alb ca varul!CAPTIV ÎN CAVOU…

Tu esti farseurul de top al Halloweenului, deci vai de cei care vor pica azi în plasa ta!

Pregătesti o surpriză de proportii care îi va lăsa cu gura căscată si pe cei mai talentati scriitori de povesti de groază.

Îl iei pe omul la care tii cel mai mult la o plimbare, fără să-i spui unde mergeti, îl legi la ochi si-l conduci în mare taină spre locul special, unde îl asteaptă surpriza.

Când va deschide ochii, se va trezi singur, închis într-o criptă de 200 de ani din cimitirul cel vechi al orasului, cu un casetofon urlând din toate difuzoarele ca toti dracii si cu tine zgâindu-te de după un geam spart, făcând umbre îngrozitoare pe pereti! Esti odios! Dar ce-ti place!!!DEZASTRU TOTAL

Oo, demult nu ai mai avut parte de asemenea aventuri incitante! Toate merg de-a-ndoaselea azi!

Spargi pahare si farfurii, pentru că nu le poti tine în mână, te lasă masina la mijlocul călătoriei, cazi de pe scară si îti rupi o mână, afli că tocmai ai fost dat afară de la serviciu si, ca un bonus, casa cade peste tine când trece un camion greu pe sosea.

Dacă vrei senzatii tari, esti gata să urci în turnul vechi al orasului, pentru că ai auzit că acolo e plin de păianjeni si lilieci, gata să te alături vreunui grup de emo sau satanisti pusi pe experimente bizare.

Esti oricând gata să te arunci cu parasuta în miez de noapte într-o prăpastie fără fund. Mori de frică, dar nu dai înapoi!MOARTEA CU COASA

Ti s-a pus pata pe vreun sef sau vreun profesor si ti-a venit ideea să-i tragi azi o sperietură de moarte, ca să-i treacă orice chef să-si mai chinuie subalternii.

Îti pui o barbă până la genunchi, haine ponosite găsite prin pod la bunicul si iei si coasa lui nea Vasile în spinare. Vei suna la usa lui, o dată, de două ori, de trei ori, dar de fiecare dată ai să te ascunzi.

Într-un final, când vei considera că l-ai stresat suficient de mult, ai să te arăti în toată splendoarea pe rol de moartea în vacantă!

Ai să fii foarte multumit când ai să-l vezi că dă în palpitatii si vine salvarea! Dar tu vei fi demult acasă, tăvălindu-te pe jos de râs! Mamă, ce i-ai tras-o!TEROAREA BANULUI

Esti pus pe fapte rele pentru că vrei să le oferi amicilor tăi o sperietură soră cu moartea. Le dai un telefon cu număr ascuns si îi chemi la miezul noptii în cel mai întunecat loc din oras, ca să le dai o sumă de bani.

Cei care vor musca momeala, vor veni dornici de câstig moca si, în loc de bani, vor primi o surpriză pe care o vor tine minte câte zile vor avea.

Dau acolo de o gască de vampiri si vrăjitoare, care îi vor tortura toată noaptea după principiul picăturii chinezesti: acum le mai taie un deget, acum îi iartă, le mai trag două bice pe spinare, iar îi lasă în pace, si tot asa până vor scoate ei banul din buzunar ca să-si răscumpere eliberarea!

Vezi ce usor ai făcut rost de bani?MORT DE FRICĂ

Ce bine te simti cu atâtea belele pe cap! Te doare îngrozitor capul, salele te înteapă din toate directiile si, colac peste pupăză, mai vin si o grămadă de vesti proaste care nu te lasă să dormi.

Parcă ai fi printre străini si, ca să fie ziua completă, în drum spre casă te mai încolteste si o haită de câini vagabonzi.

La noapte cu sigurantă vei dormi cu plapuma în cap având impresia că prin casa ta tropăie fantome, iar mobila scârtâie din toate încheieturile…

Peste tot vezi numai pericole, groaza ti se cuibăreste adânc în suflet si nu mai poti articula vreun cuvânt, de parcă ai văzut lupul! Nu ai curaj să te duci nici până la baie după ce ai stins lumina.DE VORBĂ CU MORTII

Vezi în jur numai vrăjitoare gata să-ti facă rău. Când observi trei colegi care stau de vorbă retrasi într-un colt, cu sigurantă îi bănuiesti de urzeli împotriva ta.

Ba chiar esti tentat să dai vina numai pe blesteme si vrăji atunci când ceva nu merge bine, găsind usor în jurul tău cine ar putea fi autorul…

La noapte vei căuta ierburi magice prin jurul casei si vei aprinde lumânări în speranta că dorintele ti se vor împlini sau măcar va muri capra vecinului odată si-odată.

Azi esti dispus să participi la o misterioasă sedintă de spiritism, pentru că mori de curiozitate să afli ce-ti mai spune străbunicul mort acum 30 de ani!UN CADOU DE GROAZĂ

Îti tragi pe tine un cearsaf si faci farse prin cartier, sunând pe la usile vecinilor cardiaci sau stând după colt după lăsarea serii.

Nimic nu te încântă mai mult decât să tragi o sperietură strasnică vecinului pe care nu-l suporti, aruncându-i pietre în geam sau întinzând o sfoară la intrarea în bloc.

Ce ai să râzi când ai să-l vezi tăvălindu-se pe jos cu genunchii plini de sânge, iar tu ai s-o iei la sănătoasa încântat că i-ai făcut-o.

Trimiti unui amic un cadou misterios prin curier special si ce ai să te distrezi când ai să-ti imaginezi cum va deschide el cutia si va găsi înăuntru un sobolan mort…ATAC TERORIST!!!

Unde poti trage tu o farsă zdravănă de Halloween dacă nu în cel mai populat loc din oras? Îti alegi spatiul potrivit cu atentie si pregătesti o glumă colectivă, care să bage tot orasul în sperieti.

Intri într-un club ticsit de lume sau într-un tramvai plin ochi si aprinzi o bombă fumigenă, tipând apoi din toti rărunchii: atentat terorist, fugiti!

Se va crea panica de pe lume, toti se vor îmbrânci care încotro pentru a căuta iesirea, iar tu ai să te prăpădesti de râs, de-a dreptul malefic, strigând întruna: teapă!!!

Ce bine te simti când vezi femeile îngrozite urcate pe mese, urlând ca la 11 septembrie, si bărbatii panicati ca niste găini cum o taie pe unde văd cu ochii!O TURĂ PRINTRE MORMINTE

Esti un mare împiedicat astăzi, parcă ai fi legat de picioare, deci ai toate sansele să cazi în gropi sau să-ti mai rupi si vreun picior pe teren alunecos.

Riscul să rămâi cu masina în drum, fără benzină si fără cauciuc de rezervă, este major, iar accidentele de circulatie pot fi aventura cea mai mare!

Esti atras de o deplasare nocturnă prin oras, ca să-ti încerci frânele la masina nouă sau scuterul cel smecher, încercând o escapadă prin bezna totală prin cartierul de la periferie.

Mai mult, esti de-a dreptul incitat de o plimbare prin cimitir, la noapte, ca să vezi cum e.SÂNGE, MAI MULT SÂNGE!

Îti pui o mască oribilă pe figură, iei două cutite pline de sos de rosii si te postezi, în amurg, în locul pe unde stii că trece cel pe care nu-l poti suferi.

A sosit vremea răzbunării, îti spui, si esti gata să pui în aplicare farsa pe care i-o coci de multă vreme. Iei o mină gravă, îi vorbesti de sus, cu vocea îngrosată, te mai înconjori si într-un nor de fum, dându-i impresia că a venit vremea judecătii de apoi, si îi ceri să se supună, altfel îi iei gâtul.

Cutitele pe care tocmai le-ai sutit din bucătărie sunt atât de impresionante, încât îl vei vedea pe inamicul tău înnebunit de frică, gata să facă orice numai ca să-si scape pielea.

Nu te saturi cu una – cu două, ci vrei să-l supui la adevărate cazne… până chemi salvarea!ÎNTÂLNIRE CU MAMA OMIDA

Ai nevoie de bani si ai auzit tu de o babă în sat care face ritualuri magice de spor si câstig iar aceasta este ziua perfectă să îi faci o vizită.

Dacă te va chema la miezul noptii ca să te descânte în mijlocul pădurii, vei spune „da” imediat, nu pentru că esti atât de disperat să te trezesti mâine cu un milion de euro în cont – că doar asta a promis! – ci pentru că aventura ti se pare de-a dreptul strasnică!

Ai să te simti groaznic când ai să ajungi singur într-un loc misterios si rece, înconjurat de un cerc de babe hâde care bolborosesc formule neîntelese, dar ce aventură mai grozavă puteai trăi de Halloween?
Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria