GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru PESTI. PROFESIE.

 Profesional, nu te simți în cea mai bună formă, ceva te ține pe loc, nu ai curaj să acționezi așa cum ai dori, cam bați pasul pe loc, elanul tău ți-e tăiat, entuziasmul e scăzut, copleșit de stări de nesiguranță cu privire la viitorul anumitor proiecte.

Ai putea profita de retrogradarea lui Marte pentru a mai trece o dată totul în revistă, poate chiar s-o iei de la capăt, cu o altă strategie, complet nouă. Te cam sperie noutatea, așa-i, dar sunt momente când schimbarea este singura soluție, și n-ar fi rău să te gândești ce altă variantă ai putea folosi pentru planurile tale.

Eclipsa de Lună din 27 iulie vizează zona profesională pentru tine, deci te poți aștepta la unele surprize, ca și cum abia acum ai descoperi unele aspecte bine ascunse până acum sau ți se cere un curaj pe care nici tu nu credeai că-l ai ca să schimbi macazul, să faci lucruri nemaifăcute și să te comporți altfel decât înainte. Poate prin retrogradare, Marte scoate la iveală resurse pe care nu le-ai folosit și acum le-ai putea pune altfel în lumină, printr-o atitudine nouă.

Cu atât mai bună e luna aceasta cu cât ai șansa de a te întoarce la școală, la propriu sau la figurat. Dacă ai abandonat cândva un curs, dacă ai vrut cândva să obții o calificare și din diverse motive nu s-a îndeplinit, adu-ți aminte de acest scop și reia-l. Du-ți studiile la capăt, termină ce ai început, învață ceva nou, pentru că ce înveți acum poate sta la baza împlinirii unui țel profesional în viitor. Dar succesul nu vine dacă nu îți upgradezi bagajul de cunoștințe!

Adu-ți aminte ce doreai să faci când erai tânăr – de exemplu la final de liceu – pentru că nu e exclus ca abia acum să ai șansa de a-ți atinge scopul!