GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru VARSATOR. BANI.Terapia cea mai bună e shoppingul, ca atare te vei duce din ce în ce mai des la mall doar ca să-ți încarci bateriile. Chiar dacă te comporți ca un copil care nu se mai satură să-și cumpere caramele, tu consideri că meriți acest dar, că e modul tău de a fi fericit, lăsându-te dominat de plăcerea ta de a cheltui fără limite.

Dacă îți permiți, fă-o cu bucurie, fără să-ți oprești niciun capriciu, dar dacă banii sunt totuși limitați, nu te arunca în iureșul cumpărăturilor. Chiar dacă pe moment spui că nu contează, că ai să faci tu banii aceia înapoi foarte repede, va veni un moment în care vei fi dojenit de cineva cu mai multă experiență că ai dat dovadă de imaturitate în chestiuni materiale.

Dar dacă tot ai comis atâtea erori copilărești cu banii tăi, abordezi o altă atitudine neștiutoare de copil nevinovat și… te mai duci o dată la cumpărături!