GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru TAUR. BANI.Nimeni nu te întrece când vine vorba de făcut bani, iar ideile tale de luna aceasta sunt creative, productive, constructive și merită să le pui mai bine în lumină. Ceea ce iese din mâinile tale sau din mintea ta merită laude, aprecieri, recompense materiale, deci dacă tot ai inventat ceva, ieși la interval și cere bani pentru acel lucru.

Indiferent în ce constă rodul muncii tale, el merită remunerat corect, dar de la tine trebuie să vină prețul corect, deci a curaj să ceri bani pentru ceea ce faci.

Nu mai fi modest și nu mai lăsa la latitudinea altora să stabilească tarifele muncii tale. Du-te la șef și cere o mărire de salariu pentru ideile pe care i le oferi zi de zi la serviciu. Clienții trebuie să accepte că ai mai mărit și tu prețurile pentru serviciile tale. Sau dacă ai un obiect spre vânzare, nu coborî prețul, pentru că meriți atât cât ceri!