NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru RAC. BANI.

O sursă de venit se termină cam brusc și te lasă fără direcție, pe moment. Ești tentat să spui că e un eșec, o pierdere, un motiv de supărare, dar nu e altceva decât startul către un sens nou pentru tine, un șut motivațional ca să faci ceva nou. Mai e și un semnal de alarmă să nu te bazezi niciodată pe o singură promisiune sau sursă de câștig, că nici nu știi cum se termină și rămâi fără bani.

Dacă tot nu mai vin bani din direcția cunoscută – un contract temporar, un job pe perioadă determinată, un ajutor de la stat etc – adună-ți imediat forțele și gândește-te ce ai putea să faci ca să obții un venit nou, din altă direcție, făcând ceva nou, altceva decât înainte.

Nu are rost să-ți torni cenușă in cap și să vorbești despre sărăcie, lipsuri, datorii și celelalte subiecte în aceeași tentă, ci să te ridici imediat și să înfrunți problema. Ce știi să faci? Asta și asta! Atunci apucă-te de treabă, ca să scoți bani din munca ta!