GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru PESTI. BANI.Ești pe drumul cel bun către abundență, chiar dacă acum, numărând resursele de care dispui, nu ai spune că stai tocmai bine. Ești pe parcurs, deci, nu ai ajuns încă în acel punct în care să poți calcula profitul sau să culegi roadele, deci trebuie să duci mai departe ce ai început cu încredere deplină în rezultatele finale.

Uneori, e nevoie de mai mult timp de la primul pas făcut în direcția atingerii bunăstării și până când chiar poți spune că ai atins-o, deci ești într-o zonă de platou, în care nu se poate spune nici că ai, nici că n-ai bani. Ai atât cât să continui afacerile începute, cu dorința din ce în ce mai mare de a atinge acel nivel suprem spre care ai pornit cândva. Prosperitatea visată nu e departe, dar ești încă pe drum!