GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru LEU. BANI.Cândva ai pornit un sens de la care ai avut mari așteptări financiare. Durează deja de ceva vreme și aproape că nu mai aveai nicio speranță că vor veni banii visați din direcția aceea, dar surpriză: exact de unde nu mai aveai nicio așteptare se poate ivi acum succesul.

E ca și cum, după ani sau luni de așteptare, de muncă, de acumulare lentă, pic cu pic, începi să culegi și roadele. E ceva similar dobânzii: ai pus acei bani la dospit acum cine știe cât timp și abia acum a venit scadența la care poți ridica beneficiile.

Roadele fostelor eforturi și mai ales rezultatul așteptării tale se văd, spre marea ta satisfacție, deci aruncă o privire înapoi la vechi proiecte sau foste decizii, vezi unde ai plantat cândva o sămânță și verifică recolta: s-ar putea să arate foarte promițător!