GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru FECIOARA. BANI.

Pentru că apar ceva bani la orizont, ai deja curajul să faci planuri cu ei. Ești optimist, entuziast, mulțumit de nivelul financiar pe care te afli, asta pentru că ai avut curaj și în trecut, când ai pornit cu mult elan spre o direcție nouă, generatoare de venituri, care iată, acum își arată efectele.

Banii sunt chiar un motiv de sărbătoare sau de fericire pentru tine, ceea ce te trimite imediat la cumpărături, să-ți satisfaci cele mai mari pretenții. Ai standarde ridicate, nu te uiți la lucruri ieftine sau de calitate îndoielnică, ci ești mai atras spre lux, spre tot ce-i mai nou, ultimul răcnet, cu care vrei să rupi gura târgului.

Dacă banii nu ar fi fost pe acest nivel, sigur că ai fi fost mult mai econom și mai prudent, dar dacă-i ai, ești dispus să-i cheltui fără să-i numeri și fără să te gândești la viitor.