GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP IULIE 2018 pentru BALANTA. BANI.Poate că acum nu stai tocmai fericit cu banii, dar știi că există uneori momente în viață când trebuie să și suferi un pic înainte de a te bucura de succes. Este prețul pe care îl plătești acum, pentru că nu mai e mult până ce norocul îți va surâde și ție și vei culege roadele eforturilor anterioare.

Cel mai bine ar fi să nu te preocupe prea mult situația ta materială actuală, deci nu mai număra câți bani ai acum în cont sau în portofel, ci mai degrabă gândește-te la viitor. Acolo lucrurile arată mult mai bine, de aceea e bine să-ți concentrezi atenția și energia asupra lunilor următoare, când sacrificiile tale de acum vor fi răsplătite.

Nu le poți avea pe toate la cote maxime tot timpul, ci mai ajungi și pe fundul prăpastiei, uneori, dar important e să vezi că în fața ta există un deal și merită să începi să te cațeri pe el, până vei ajunge din nou sus, la lumină.