GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Nu demult, luna trecuta, Venus si guvernatorul tau Uranus au avut o ultima intalnire in Berbec, intalnire care se tot repeta ciclic, din an in an, de vreo 7 ani incoace dar de data aceasta e ultima in aceasta zodie. E ca si cum Uranus a turnat ultima sa doza de dorinta de schimbarii pe care ti-o mai putea da inainte de a se muta, curand, in Berbec. Daca ai tot sperat o schimbare in ultimii 7 ani in iubire si ea nu s-a produs, acum e cam ultima oara cand mai poti lua taurul de coarne si sa spui cu mai mult curaj: asta vreau eu! Orice revolutie e posibila sub imperiul acestui curaj: sa iesi dintr-o iubire care nu iti mai face bine, sa pui mana pe telefon si sa inviti la o cafea pe cel de care iti place, sa spui clar ce vrei si sa nu-l mai lasi doar pe partener s-o faca pe seful si sa-ti dea ordine.

Poate e vremea eliberarii, deci trebuie sa faci o modificare curajoasa in viata ta sentimentala pentru a trece intr-o etapa mult mai buna si mai sigura pentru inima ta, dar fara acest curaj de a spune clar ce vrei TU, nu prea se va instala mult asteptata liniste. Poate fi vremea unor decizii foarte curajoase, prin care te arati pregatit sa te asezi pe tine in centrul atentiei si sa asculti, inainte de orice, doar ce-ti cere inima. Vor fi momente cand vei da inapoi si te vei razgandi, spunand ca mai poate astepta dar nu, nu mai poate astepta: doar acum e ultima oferta de a schimba acel ceva de care depinde mai apoi relatia la care visezi. Daca nu faci acum schimbarea, in ceasul al doispelea, s-ar putea sa n-o mai faci niciodata, deci ce mai astepti? Acum e momentul, deci ce vrei sa schimbi, ce vrei sa faci, ce planuri ai?

CARIERA

Muncesti pentru bani – in fond cine nu face asta? – dar tu esti mult mai motivat acum sa tragi tare, de parca s-a nascut in mintea ta o idee profitabila. Ori o idee de afacere pe care merita s-o pui in practica in curand, ori o schimbare majora in cariera care te va duce direct la implinirea unui vis de-al tau. Poate candva, demult, ai abandonat un vis pentru ca atunci nu aveai curajul sau resursele pentru a-l transforma pn realitate, dar acum o strafulgerare salvatoare iti aduce aminte de acea tinta si te determina s-o pui din nou pe lista ta de prioritati.

Cariera ta are mari sanse sa evolueze spre si mai bine, superbul trigon pe care Jupiter, aflat in zona carierei, il face cu Neptun, din zona resurselor materiale, ar genera un cumul de factori favorabili pentru a atinge un nivel care iti ofera si un suflu nou, si o noua provocare in plan profesional, dar si un venit mai bun. Ai curaj sa speri, ai incredere in ceea ce se prefigureaza acum la orizont si asteapta, pentru ca lucrurile bun abia se coc. Acum poate ai acea senzatie frustranta de asteptare pasiva, dar va veni si ziua cand vei vedea efectele. Cariera ta, imaginea ta, renumele tau, ascensiunea ta profesionala sunt ocrotite acum de noroc si simti ca esti pe drumul cel bun.

ACVARIA