GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Esti animat de vise romantice, de fapt de o combinatie de emotii, pentru ca latura ta pasionala isi spune si ea cuvantul. Ideal ar fi sa poti combina in aceeasi relatie si pasiunea, si tandretea, si intimitatea, si romantismul, tot ce trebuie pentru o iubire implinita, iar tu ai putea avea acum norocul de a le primi pe toate la pachet… din aceeasi directie. Intrarea lui Venus in zona casatoriei te face sa te concentrezi mai mult asupra vietii in doi. Ca sunt chestiuni financiare la ordnea zilei pe care le discutati impreuna, ca sunt momente intime in doi care te fac sa te simti bine, ca sunt activitati casnice care va tin mai mult timp laolalta, se simte o activare a sentimentelor si poti sa profiti din plin de atmosfera aceasta ideala pentru iubire.

Unii s-ar putea indragosti acum lulea incat ar putea spune ca si-au gasit jumatatea perfecta, dar nu te grabi totusi: testeaza relatia! Iar proba cea mai serioasa e proba timpului, vezi cat de puternica se mentine flacara aceasta in timp mai indelungat, pentru ca acum e normal sa para totul frumos, cat e intens si aprins. E bine sa lasi marile decizii de cuplu pentru ultima parte a lunii, pentru ca acum esti un pic cam agitat si cam grabit, si ai putea face greseli pripite.

Discuta despre toate acestea cu persoana iubita sa vezi daca sunteti cu adevarat pe aceeasi lungime de unda, pentru ca din discutii serioase si mature poti descoperi ca el nu e chiar de aceeasi parere, ca te mai trage de maneca. E bine ca unul sa-si pastreze luciditatea si detasarea cand celalalt e prea entuziasmat, ca atare, daca partenerul spune nu, nu e pentru ca nu te-ar iubi, ci pentru ca te vede pe tine mult prea aprins si un Scorpion aprins nu rationeaza foarte limpede.

CARIERA

Ai stat tu ce ai stat in banca ta pregatind un proiect, dar gata, acum esti pregatit sa-i dai drumul. Simti ca va iesi ceva maret de aici si te inarmezi cu rabdare pana ce se va contura acel edificiu la care visezi. Important e sa iesi o data din zona teoriei si sa treci la actiune. Gata, ai invatat destul, ai adunat destula informatie, detii toate datele necesare unui inceput in forta, deci ce ma astepti? De multe ori iti tai singur elanul si spui ”dar daca…?” desi se presupune ca ai trecut prin tot felul de examene care sa te ajute acum sa faci primul pas cu lectia bine invatata.

Retineri ai destule, mai ales daca mai ai pn preajma ta si persoane care, in fata unui hop similar, au dat chix, dar la urma urmei fiecare e pe terenul lui, cu norocul lui, cu resursele sale, si n-are rost sa te compari cu altii care poate n-au facut tot ce trebuia pentru a avea succes. Chiar daca vei avea si tu probe de trecut, din toate ai ceva de invatat si toate te vor duce la nivelul care te  va implini. Vei fi mandru de tine, dar cel mai greu e felul in care urnesti caruta, si care da, pare cam impotmolita in temeri, piedici sau exemple negative. Lent, se va misca!

ACVARIA