GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

A fost si inca mai este agitatie mare in viata ta sentimentala dupa aglomerarea a 4 planete in acel sector, care ti-au reaprins focul, au reactivat pasiunea, poate chiar au deschis o etapa noua in relatia ta sentimentala. Era nevoie de acest aer proaspat, de o schimbare, de un nou inceput si daca ai profitat de el, acum doar trebuie sa duci mai departe ceea ce tocmai ai inceput. Sunt totusi emotii foarte contradictorii care te incearca, de parca nu ai fi deloc sigur de sentimentele tale sau ale partenerului.

Iti pui tot felul de intrebari despre intentiille lui, ai mereu impresia ca ceva lipseste, ca nu esti corect interpretat, sau poate nu sunteti amandoi pe aceeasi lungime de unda in acelasi moment. Unul e cald si aprins, celalalt e rece si s-a cam stins, deci nu prea merge treaba asa cum ai dori. Dar poate ca e bine sa fiti unul sus si unul jos, ca sa se pastreze un oarecare echilibru. Și rezervele se vor mai stinge cu timpul, si marea flacara de acum va mai pali, ca atare nu face nimic la primul impuls, ca sa nu regreti mai apoi teama. Daca vezi ca apar tot felul de amanari, tergiversari, piedici, rezerve, refuzuri, e foarte posibil ca ele sa aiba un rol: acela de a-ti testa tenacitatea si rabdarea, ca daca totul ar merge excelent din prima, ti-ai putea pierde interesul de acum si te-ai mai dezumfla.

Mai mult decat atit, in prima jumatate a lumii vei avea impresia ca ceea ce a pornit initial foarte bine, cam da acum un pas inapoi, si asta tot pentru a-ti pune tie la incercare rabdarea. Cum esti o fire grabita, care vrea roade imediate, un astfel de test ar putea fi o lectie buna s-o lasi mai moale si sa respecti mersul lent, dar mult mai sigur, al unor lucruri din viata ta. Printre ele si iubirea!CARIERA

Esti prins in niste proiecte care evolueaza anevoios, dar chiar daca sunt grele, parca incepi sa prinzi un pic drag de ele. Pui mai mult suflet, nu le mai vezi doar ca pe niste poveri, si atat, ci te gandesti: dar daca oricum sunt grele si trebuie sa le fac, ce-ar fi sa le fac cu placere? Perfecta atitudinea, deci apuca-te serios de treaba punandu-ti in joc toate resursele, toate talentele, toata energia, toata ambitia.

Nu te gandi ca roadele nu sunt chiar cele la care ai sperat si greu se vor vedea, in cele din urma, ci incearca sa te apleci asupra acestor indatoriri cu inima, mai mult decat cu mintea. Cand pui iubire si placere – poate si un pic de simt artistic – in ceea ce faci, nu se poate sa nu apara si efectele! Mai mult decat atat, daca proiectele acestea dificile par sa nu mai mearga deloc, par complet blocate, fa un restart, un reboot, o resetare completa a sistemului. Spune stop, sterge tot, si ia-o de la capat, dar cu alta viziune asupra acestor proiecte. In loc sa spui intruna ca sunt grele, ca merg prost, ca cer efort imens, ca dureaza o vesnicie pana le termini, adipta alt ton: ce bine merge, ce frumos se leaga toate, ce minunat va fi cand voi culege roadfele la final. O attudine pozitiva va da alt ritm de evolutie planurilor tale profesionale, fara a le vedea atat de grele si urate ca pana acum.

ACVARIA