GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Ți-e dor de vremurile de inceput ale relatiei tale actuale, cand totul era viu, alert si incitant… Acum poate nu mai e la fel, de aceea tot speri ca ceva din acele timpuri va reinvia, fara sa-ti dai seama ca asta depinde chiar de tine. Sta in puterea ta sa faci un ocol spre vremurile acelea superbe cand totul evolua intr-un alt ritm si alt sens decat acum, deci nu te crampona de ceea ce te tine blocat intr-o zona banala, si fa o schimbare, oricat de mica.

E nevoie de o initiativa, de un gest concret, de o decizie pe care mai apoi s-o pui in aplicare, pentru ca a sta sa astepti o minune din alta parte nu garanteaza nicidecum fericirea. Poti sa te duci la persoana iubita cu o idee, cu o solutie salvatoare, cu o propunere pe care o va accepta imediat, de vreme ce e in avantajul relatiei voastre si acel gest, poate neansemnat la prima vedere, poate naste un lant intreg de modificari majore! Du-te cu o floare, cu un cadou, cu o mangaiere, cu un gest tandru, cu o vorba dulce… si ai sa vezi ca miracolele incep sa apara.

Faceti din nou planuri de viitor, visati laolalta, luati-va angajamente, vorbiti serios despre visele voastre comune, si apoi puneti amandoi mana pe unelte ca sa claditi, pas cu pas, un sens nou care va urca relatia pe alt nivel, mai stabil si mai mnatur. Nimic nu e usor, vei da piept cu rezerve, cu neincrederere, cu amanari, cu refuzuri, ori de la tine insuti, ori de la partener, dar trebuie sa concentrezi iubirea, dorinta cu rabdarea intr-un buchet si totul va fi bine.


PROFESIE

Desi planul profesional s-a mai linilstit, dupa ce Marte a miscat un pic lucrurile luna trecuta, acum conideri ca ceea ce Marte a declansat nu demult acum poate capata contur. Incepi sa pui in practica acel plan pe care l-ai pregatit, poate doar teoretic, in ultima perioada, si descoperi ca ai la dispozitie multe resurse de nadejde pentru a transforma ideea in fapt. Iti pui in joc toata energia, toata ambitia de care esti capabil, faci eforturi supraomenesti ca sa dai startul acelui plan pana acum proiectat cu entuziasm in mintea ta. Ai tot studiat, ai adunat informatii, ai cerut sfaturi, ai testat, iar acum incepi sa vezi urmarile palpabile ale acestor pregatiri.

Esti constient ca nu se ridica nimic peste noapte, ca inca mai ai de acumulat experienta pe parcurs, dar merita sa incepi acel plan, nu-l mai amana, chiar daca sunt momente cand piedicile nu te lasa sa te apuci de treaba. Va aparea momentul potrivit pentru a-i da startul, deci stai pe faza, crezand cu tarie ca ceea ce urmeaza sa cladesti caramida cu caramida va ajunge intr-o zi sa te defineasca, sa te implineasca, sa te faca sa fii mandru de cel care ai ajuns si sa poti spune cu mana pe inima: da, asta vroiam sa ajung! Atata doar ca e cale lunga, e un urcus lent, cu multe ocolisuri, dar fii sigur ca ce ti-e scris se va intampla odata si-odata. Crede deci cu tarie in mana destinului care isi deschide acum o poarta. Ce faci dincolo de poarta e treaba ta!

ACVARIA