GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Luna aceasta esti mare amator de liniste. Desi iti place si viata sentimentala mai intensa, acum simti nevoia sa te mai domolesti un pic. Consideri ca iubirea poate fi traita si la un ritm mai lent, si intr-un mediu mai intim, fara sa arati la toata lumea ce relatie minunata ai cu persoana iubita, ca atare n-ar fi rau sa te mai aduni si tu pe acasa, sa stai mai mult cu jumatatea ta. Asa ati putea redescoperi pasiunea, placerea prezentei fizice a celuilalt, deci poate fi chiar un moment de reaprindere a iubirii. Nu se poate vorbi de pasiune daca tu umbli toata ziua sau, chiar daca reusesti sa stai pe acasa, ti-e casa plina de copii sau de musafiri sau iesi permanent cu partenerul in oras. Stati mai mult ochi in ochi, citind pe o canapea sau facand mancare impreuna si veti simti din nou emotii superbe.

Ceva parca s-a reaprins inca de luna trecuta, acum trebuie doar sa asezi iubirea pe un piedestal si sa te lasi invaluit de ea. Ai putea avea parte de cateva momente frumoase in doi care sa-ti ofere tie siguranta ca cel de langa tine te iubeste si te poti baza pe el in totalitate, fara sa fie nevoie de dovezi permanente de amor.

CARIERA

Ai treaba cat pentru doua luni, nu pentru una. Esti prins intr-o multime de proiecte, ti-ai asumat poate chiar mai mult decat poti duce si nu mai stii cum sa te descurci. Dar unul ca tine face fata, deci vei reusi sa-ti aduni fortele si sa te organizezi in asa fel incat sa-ti ajunga si timpul si energia de care dispui. Important e ca in aceste proiecte asupra carora vrei sa te apleci cu responsabilitate iti sunt pe plac, ba chiar ai si ceva financiar de castigat, ca atare poti sa imbini utilul cu placutul si nu poate iesi decat ceva foarte bun de aici.

Posibil ca inca de la finalul lunii trecute sa se fi aprins un beculet de inspiratie in mintea ta care te entuziasmeaza atat de tare incat ar trebui sa profiti de cheful fantastic ce te-a cuprins si sa te si apuci de treaba. Nu e deloc ceva simplu, pot fi proiecte cu un consum imens de resurse, care vor evolua in timp indelungat, dar acum conteaza mai mult cum iei startul. Fa-o cu incredere, cu bucurie, cu placere si apoi concentreaza-te la treaba. Momentul este ideal pentru a porni ceva important pentru reputatia ta, pentru cariera ta, pentru ceea ce vei face de acum ani de zile, deci poate fi chiar startul spre o cu totul alta profesie sau spre un nivel superior, care va cere de la tine mai mult de acum inainte.

ACVARIA