GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Nimeni nu priveste iubirea mai serios – dar si mai detasat – ca tine si o faci trecand totul prin prisma ratiunii. Ba si mai mult de atat, prin prisma constiintei, a moralei, a valorilor superioare ale vietii in doi. Discutiile pe care le porti cu jumatatea ta arata cat de fidel, de loial si de serios poti fi, dar pretinzi, desigur, acelasi lucru. Totul e ca, din aceasta gama larga de principii morale pe care le tot pui pe tapet sa nu lasi o imrpesie gresita asupra persoanei iubite si din toata reteta aceasta sa lipseasca taman… iubirea, ca atare nu transforma minutele petrecute impreuna nici in predici care de la sef la subaltern, nici in lectii ca de la profesor la elev, ci lasa-l si pe partener sa vorbeasca.

Daca vorbesti doar tu, s-ar putea sa se lase o tacere apasatoare peste voi, poate pentru ca cel drag se simte neglijat, crede ca nu-l auzi, ca-i ignori dorintele, or, acum ar fi perfect daca ati sta mai mult timp impreuna ca sa discutati exact despre vise. Fiecare are visele sale in iubire si trebuie sa le transpuneti in cuvinte cu mai mult curaj. Poate un vis este si acela de a oficializa relatia sau de a trece la un nivel superior, deci toate acestea trebuie spuse.  Poate iei o decizie de zile mari, la care tot visai de ceva vreme, dar abia acum ai curajul de a o spune sus si tare. Sa fie oare vorba de cerere in casatorie?

CARIERA

Nu demult te-ai inarmat cu o dorinta noua in plan profesional. Nu ai facut nimic concret, doar ai gandit-o, ai pregatit-o, ai asteptat momentul pentru a o pune in practica. Ba chiar ai preferat o vreme sa nu spui la nimeni ce ganduri ai ca sa nu generezi cine stie ce reactii, dar acum iei taurul de coarne, faci un pas pn fata si-ti expui parerea cu multa incredere in ceea ce vrei sa faci. Esti gata sa te apuci serios de munca, indiferent ce ar insemna aceasta: sa-ti gasesti un job mai bun – mai bine platit, mai exact – sa urmezi un curs de specializare, gandindu-te la un domeniu care sa-ti faca si placere – probabil te-ai saturat sa faci lucruri care nu-ti plac – deci, incarcat de dorinta si de curaj, esti gata sa spui start.

Totusi, e posibil sa tot amani startul, de parca ceva te retine sau nu sunt intrunite toate conditiile unei porniri in forta, ca atare uneori e bine sa lasi timpul sa decida cand e mai bine. Vei vedea ca se aseaza lucrurile in asa fel incat vei spune start exact la momentul cel mai potrivit, deci tine cont chiar si de piedici!

ACVARIA