GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Cum sa nu te simti bine in pielea ta? Soarele trece, in cea mai mare parte a lunii, prin zodia ta, alaturi de Mercur, si de acolo anima toate planurile vietii tale. Un prim segment al vietii care va primi un suflu nou si mult mai vibrant este iubirea, de parca ete implici si mai mult in felul de a-ti exprima emotiile si sentimentele. Esti constient ca succesul vietii sentimentale depinde doat de tine, de ceea ce faci, de ceea ce spui, de ceea ce decizi, deci ai la indemana tot ce-ti trebuie pentru a iubi cu adevarat si a primi si tu, inapoi, la fel de mult.

Ai motive de bucurie, cel putin in prima parte a lunii, pentru ca modul in care se desfasoara schimbul de emotii si cuvinte de iubire iti indica tie – inca o data daca mai era nevoie – ca ai alaturi partenerul predestinat si potrivit. Evenimentele prin care trece acum inima ta au o conotatie speciala, care iti garanteaza ca mergi pe drumul cel bun. Ofera tot ce ai mai frumos in inima, fii senzual, fii tandru, pune pret pe arsenalul seductiei, pentru ca cel drag asteapta mult de la tine. Totul merge bine, dar nu uita ca cel care face pasii principali esti tu!

PROFESIE

Retrogradarea lui Mercur din prima jumatate a lunii te indeamna sa arunci o privire in urma, la sarcini de serviciu incepute candva dar care, din diverse motive, e posibil sa nu fi avut rezultatele dorite. Nu e exclus sa ti se ofere acum sansa de a descoperi hibele, punctele nevralgice, eventualele erori de la inceput, si sa mai pornesti totul de la capat. A doua oara ar putea merge mai bine, pentru ca intre timp ai reusit sa gasesti alte resurse decat inainte, poate ai primit si ceva sfaturi practice foarte utile, ca atare ia-o de la capat cu mai mult curaj, pentru ca nu oricand primesti a doua sansa.

Planeta ta guvernanta, Marte, se afla intr-o pozitie cheie pentru cariera ta, si te stimuleaza sa arati ce stii. Poate au existat unele erori in trecut care ti-au stirbit un puc reputatia iar acum o poti repata cumva, deci fa un pas in fata si atrage atentia asupra ta. Esti foarte motivat sa muncesti, sa tragi tare, sa dai din coate, pentru ca acum se pot reaseza multe aspecte date peste cap in ultima perioada.

Nu inseamna ca toate merg perfect, dar esti prea bine sustinut de Soarele in zodia ta si de Marte in zona carierei ca sa nu repurtezi victorii meritate, dupa eforturi indelungate. Capeti respectul si admiratia multora, pentru ca a fost un urcus lent si anevoios, dar iata, ai reusit!

ACVARIA