NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscopul lunii APRILIE 2018

DRAGOSTE

Guvernatoarea ta Venus trece prin Taur, luna aceasta, deci prin cealalta casa de domiciliu, si parca te simti un pic tradat ca se simte bine si in alta parte decat la tine. Poate acelasi lucru il simti si tu, cumva, in iubire, incat te paste o usoara gelozie cand il vezi pe partenerul tau ca se simte bine si cu altcineva, ca nu te aseaza doar pe tine in centrul universului sau, dar poate fi doar o impresie gresita.

Ar fi bine sa-i lasi si lui spatiul sau personal, deci evita gesturile impulsive (nervii, tonul ridicat, crizele de orice fel) pentru ca nu e decat o dovada de egoism din partea ta, desi tu nu esti asa! E din prea multa iubire, pesemne, pentru ca ai vrea ca cel drag sa fie doar cu tine. Poate ceva de la finalul lunii ti-a aprins atat de tare dorinta, dar e o dorinta pe care o privesti foarte personal, doar din punctul tau de vedere, si vrei ca partenerul sa te asculte doar pe tine, sa  ofere doar el si tu sa primesti, sa te invaluie doar pe tine in gesturi de afectiune, or iubirea e un joc in doi.

Vrei mult de la cel drag, sa fii rasfatat, sa-ti faca daruri. Sa te copleseasca in pasiune si tandreturi, dar chiar daca tu te simti minunat in aceasta postura, nu prea te gandesti la celalalt. Unde e reciprocitatea pe care tu pui atata pret? Ceva lipseste din cuplul vostru, dar incearca sa nu faci gesturi pripite intr-un moment mai tensionat, pentru ca ar putea efecte de durata. Ai grijpa la deciziile bruste, la cuvintele aruncate la nervi, la usile trantite in nas, pentru ca le vei regreta, desi orgoliul nu te va lasa sa recunosti greseala…CARIERA

Ți se fac tot felul de promisiuni interesante la serviciu – despre un salariu mai bun, despre cine stie ce beneficii, despre planuri de viitor in care vei juca si tu un rol central, dar nu te pripi! Lasa toate aceste promisiuni sa prinda cheag, ca sa nu fie spuse sub imperiul unor emotii inflacarate si sa te trezesti dupa aceea ca nimeni nu mai spune nimic. Nu crede chiar tot ce ti se spune, lasa timpul sa sedimenteze lucrurile si nici nu-ti face iluzii, chiar daca ai fi tentat sa te bucuri de ceea ce auzi.

Daca sunt vesti bune, ai putea sa te aprinzi si tu cam tare si apoi, cand vei vedea ca lucrurile dureaza mai mult decat ai sperat intial, sa-ti cam pierzi rabdarea, increderea, speranta. E o promisiune care, pana-si va arata roadele, s-ar putea sa aiba nevoie de foarte mult timp, intr-o evolutie extrem de lenta si destul de anevoioasa, deci e bine sa crezi ca va duce acolo unde speri, doar ca nu atat de repede pe cat ti-ai dori tu. Ascult-o, bucura-te de ce auzi, apoi pune-o in  sertar si uita de ea pentru o vreme!

ACVARIA