GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOBBY: Pictură pe pietre

Pictură pe piatră

Poate fi o activitate ideală de concediu și de vacanță, o activitate recreativă pentru orice vârstă, motiv de a-ti decoara casa și grădina cu ceva natural și colorat.

De ce ai nevoie?

  • Pietre de râu plate uniforme. Adună de pe râu pietre care îți inspiră un suport ideal de pictură, după inspirație. Nu uita să le speli cu puțin detergent înainte de a le picta.
  • Puțin gesso, primer, grund alb – dar poți sări peste această etapă dacă pietrele sunt uniforme, deschise la culoare, curate și culorile intense. Primeul alb ajută desenul să se vadă mai bine, uneori unele culori se confundă cu fondul, adică piatra.
  • Culori acrilice și pensule. Acrilicele sunt cele mai potrivite, nu recomand nici tempera, nici ulei, nici acuarele.
  • Lac varnish pentru finisaj. La final poți da cu spray de lac sau cu un alt lac transparent pentru ca ploaia să nu deterioreze culorile. Dar dacă pictura ta va sta în interior, poți sări peste această etapă.
  • Timp și plăcere de a picta, inspirație și un dram de pricepere.