GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum sa-ti creezi propria grila de cristale * De exemplu la LUNA NOUA

Grile de cristale si pietre
Grila de cristale

Un singur cristal are rolul sau si, oricat de mare sau de mic, este suficient de puternic. Dar grilele de cristale au un efect si mai intens, deoarece creeaza o retea energetica dupa un anumit pattern si isi indeplinesc misiunea din umbra. Cum sa creezi, deci, o grila de cristale?


 

Asezate in diverse forme – deci nu la intamplare! – cristalele lucreaza simultan pentru scopul pentru care este realizata grila. Cristalele din grila primesc, astfel, o misiune de indeplinit si conlucreaza toate pentru acelasi scop.

1.Mai intai trebuie sa alegeti elementele legate de SPATIU SI TIMP dedicate acestei grile.

Cristalele au nevoie de un loc al lor de unde sa fie lasate sa isi faca „treaba” in liniste, un loc in care nu umblati frecvent, pentru a lasa grila sa-si indeplineasca misiunea fara a fi deranjata. Nu trebuie sa stea nici pe un birou aglomerat de hartii, nici pe o masa plina de maruntisuri…

Locuri recomandate: intr-o vitrina, pe dulap, sub pat, intr-un colt neatins al casei sau al curtii, intr-o cutie ascunsa undeva sau alte locuri in care nu umblati ca sa nu stricati misiunea si armonia grilei.

Momente recomandate: la aniversarea proprie, pe 1 ianuarie, la echinoctiu, la orice faza de LUNA NOUA, la orice inceput de luna calendaristica pentru luna care incepe, la orice inceput de zodie, inaintea unor evenimente-cheie in destin: examen, calatorie, nunta etc


2. Stabiliti SCOPUL pentru care creati grila.

Cand asezati cristalele, ele primesc o misiune – una singura! – pe care o vor indeplini imediat ce grila va fi gata.  Nu dati cristalelor mai multe misiuni, dar puteti realiza mai multe grile, fiecare cu scopul sau si forma sa.

Realizati deci grila dv. pentru protectie, pentru sanatate, pentru ascensiune, pentru prosperitate, pentru iubire etc.


3. Stabiliti SUPORTUL pe care creati grila.

Poate varia de la banala hartie de scris, pana la un pat de nisip, iarba din curtea casei, o bucata de lemn, o panza cu desenul de baza deja impregnat s.a.m.d.

O puteti realiza si pe fotografia dv sau a familiei!


4. Stabiliti SIMBOLUL central al grilei.

Poate diferi, nu exista reguli stricte in acest sens, alegeti un simbol important pentru scopul dv. lasati inspiratia sa va indrume! Pe un sablon simbolic – la alegerea dv. – puteti crea orice design simetric (sau nu neaparat simetric) din cristale.

Puteti incerca pe simbolurile: inima, infinit, floarea vietii, spirala, astrograma natala, triunghiuri intrepatrunse, cerc, stea, pentagrama sau alte elemente de geometrie sacra.

   


5. Alegeti CRISTALELE din care realizati grila.

Numarul sau varietatea cristalelor folosite nu conteaza, puneti cate doriti sau aveti, importanta e armonia, patternul, simetria, imaginea pe care cristalele o creeaza pe model.
Incepeti sa le asezati pornind cu centru spre exteriorul modelului ales.

Nu uitati sa purificati si incarcati cu intentii bune cristalele inainte de a le dispune pe grila!


6. Activati grila de cristale.

Dupa terminarea grilei, activati mental (dati-i simbolic  un”start„) grila, dar si cu un cristal mai mare pe post de ”bagheta magica”, transmiteti acestui pattern gandurile dv. bune, de recunostinta, de iubire, de multumire pentru rolul pe care il va juca de acum in viata dv.

Apoi asteptati… Nu stati cu ochii de grila zi de zi, cautand efectele, ci efectele se vor simti cand nici nu veti sti…