GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru GEMENI

Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA GEMENILOR

Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Duci după tine o emoție grea, un sentiment care te macină încă și orice ai face, parcă nu te mai vindeci. Ai noroc însă: vine un moment bun să ridici ochii și să confrunți realitatea așa cum e, să vezi ce nu merge, unde ai greșit, unde te-ai împotmolit, și să treci la fapte.

E momentul bun pentru a alunga din calea ta un motiv de instisfacție, de a scăpa de o ghiulea de picior, de a închide un capitol trist din trecut. Dar nimeni nu vine să repare problema în locul tău. Tu însuți poți face asta, pentru că rezolvarea, vindecarea, remedierea problemei depind doar de tine.

În jurul datei de 17 ar putea sosi o veste bună care îți ia o piatră de pe inimă.Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Ești invitat să te alături unui proiect de mare anvergură care poate fi de succes și din care mai multă lume va avea de câștigat. Probabil se va solda cu laude, aprecieri sau recompense, și merită efortul, oricât de mult va dura până la culegerea roadelor. Dacă mai ai ocazia să te și evidențiezi în această provocare interesantă, cu atât mai mare e interesul tău de a participa, deci adună-ți forțele și pune-le laolaltă cu ale celorlalți colaboratori.

Numai împreună se poate ajunge la succes, dar totuși cineva trebuie să se erijeze în lider. Se pare că tu meriți rolul de conducător, ești cu ceva mai presus, deci fă tot ce poți pentru a face un pas în față ca lumea să-ți descopere calitățile și valoarea. Este o șansă excelentă de a te afirma și merită tot efortul ca să profiți de ea!


Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.


Horoscopul săptămânii viitoare: in curand!

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu