GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Bucură-te de banalul acestei săptămâni, pentru că îți oferă exact atmosfera de care aveai nevoie pentru… a nu face nimic. Aveai și tu nevoie de puțină detașare de orice motiv de stres, ca atare locurile prin care treci, prin normalitatea și rutina lor, sunt o oază de liniște pentru tine.

Peste tot ești primit cu brațele deschise de oameni care te simpatizează și care nu cer nimic de la tine decât simpla ta prezență. Te alături lor cu bucurie, pentru că nu ai chef de nimic complicat, de nimic nou, ci doar de un program obișnuit, fără ceva ieșit din comun. E o plăcere să descoperi că și alții, din preajma ta, căutau aceeași stare de dolce far niente și o împărtășiți laolaltă, relaxați.

Pe 8 ai putea primi musafiri dragi.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Ia taurul de coarne și fă ceva nou, pentru că săptămâna aceasta te sprijină să găsești soluții, să pui în aplicare idei constructive. Numai cei care au curaj și sunt gata de schimbare pot câștiga acum, deci fii și tu din tabăra celor cu inițiativă, care nu așteaptă de la alții rezolvare.

O persoană cu mai multă energie decât tine îți este alături și te stimulează, te motivează, îți dă sfaturi bune sau îți oferă șansa unei acțiuni de zile mari, prin care te poți remarca și prin care poți ajunge la un sentiment binefăcător de satisfacție, de mulțumire de sine. Se rezolvă ca prin farmec o problemă cu care te-ai confruntat în ultima perioadă, ceea ce așează lucrurile pe un teren mult mai bun în viața ta.

Pe 17 ai putea primi un răspuns cu tentă oficială care deschide o direcție nouă în carieră.Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…