GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Ai așteptări mari de la un proiect în care ai investit tot ce ai mai bun în tine: resurse imense de energie, de timp, de vise, de imaginație. Uneori nu ajunge doar ceea ce poți oferi tu, doar ceea ce introduci tu în această investiție, ci ar mai fi nevoie și de un ingredient esențial: un dram de noroc! Îl ai și asta e bine, pentru că, dacă îl adaugi și pe el în ecuație, totul ar ieși mult mai ușor, oricât te-ai strădui tu să te ridici la cel mai înalt standard.

Poți fi super pregătit, super performant, super profesionist, dar dacă nu treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a te folosi de atuurile tale, e în zadar. Profită deci de vântul prielnic ce te ajută să-ți valorifici perfect toate aceste daruri cu care ești înzestrat, ca totul să iasă bine!


CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...CADOURI, cu drag...
Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Viața e făcută din suișuri și din coborâșuri, dar uneori nu poți aprecia lucrurile bune dacă nu dai piept și de cele mai puțin plăcute. Fii sigur că hopul cu care ai acum de a face e în beneficiul tău, la urma urmei, nu-l privi nici ca pe un ghinion, nici ca pe intervenția răutăcioasă a vreunui dușman, pentru că nu se află nimic necurat în spatele acestei situații.

E doar o altă probă de încercare pentru tine, pe care viața ți-o mai oferă din când în când anume pentru a arăta că știi ce să faci, că deții toate mijloacele necesare pentru a trece peste cu capul sus. Nu te lăsa învins de depresie, de pesimism, ne abandon, de cine știe ce emoții negative care nu-și au rostul, pentru că nu e nici prima, nici ultima piedică de acest gen din viața ta. Înveți din ele, deci și acum e o lecție de învățat și de pus acolo, la bagajul de experiențe.

Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!