NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Gemeni
SAPTAMANA 8-14 octombrie 2018

Ai așteptări mari de la un proiect în care ai investit tot ce ai mai bun în tine: resurse imense de energie, de timp, de vise, de imaginație. Uneori nu ajunge doar ceea ce poți oferi tu, doar ceea ce introduci tu în această investiție, ci ar mai fi nevoie și de un ingredient esențial: un dram de noroc! Îl ai și asta e bine, pentru că, dacă îl adaugi și pe el în ecuație, totul ar ieși mult mai ușor, oricât te-ai strădui tu să te ridici la cel mai înalt standard.

Poți fi super pregătit, super performant, super profesionist, dar dacă nu treci prin locul potrivit în momentul potrivit pentru a te folosi de atuurile tale, e în zadar. Profită deci de vântul prielnic ce te ajută să-ți valorifici perfect toate aceste daruri cu care ești înzestrat, ca totul să iasă bine!


Horoscopul iubirii 2020