GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

AI GRIJĂ CE-ȚI DOREȘTI… Știi bine că visele se împlinesc, dacă tu crezi cu adevărat în ele și investești tot ce ai mai bun din tine pentru a le vedea materializate. Mult mai bine ar fi ca visele tale că coincidă și cu ale celor dragi din jur, pentru că, investind fiecare energia în același sens, parcă lucrurile evoluează și mai repede. Discută cu familia, cu partenerul, cu oamenii dragi sufletului tău, despre visele tale cele mai mari, pentru că ai putea descoperi că și ei doresc același lucru, ori pentru tine, ori pentru voi, laolaltă, în caz că visul tău îi implică și pe ei.

Visele tale se îndreaptă spre o stare de bine, de confort emoțional, fie legate de o viață de familie liniștită și armonioasă, fie de venirea pe lume a unui copil, fie de aranjarea unei locuințe ca la carte.

Trebuie să ai curajul să visezi, pentru că din propria imaginație de acum, transmisă spre Univers, într-o zi vor veni către tine soluțiile practice de a le transpune în realitate sau, și mai și, chiar daruri palpabile de la viață prin care descoperi cu ochii tăi că visele tale sunt deja fapt împlinit. Continuă deci să visezi, pentru că visele devin realitate, când pui atâta suflet în ele!